Απίστευτη γκάφα από τον Κουτσαβάκη: Πόσταρε το κερδισμένο δελτίο και το εξαργύρωσε άλλος!

Απίστευτη γκάφα από τον Κουτσαβάκη: Πόσταρε το κερδισμένο δελτίο και το εξαργύρωσε άλλος!

"Εγώ ο μ...ς δεν ήξερα"

Κέρδισε ένα στοίχημα και είπε να μοιραστεί την επιτυχία του, με όσους τον ακολουθούν στα social media. Μόνο που το έκανε με λάθος τρόπο, καθώς δεν φρόντιζε να σβήσει τον μοναδικό αριθμό του δελτίου.

Έτσι, κάποιος επιτήδειος δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, πήγε σε ένα πρακτορείο και κατάφερε να πείσει τον πράκτορα να το εξαργυρώσει.

Πήγε λοιπόν ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης να πάρει τα λεφτά που είχε κερδίσει και έφυγε με άδειες… τσέπες, καθώς ενημερώθηκε οτι τον είχαν προλάβει.

«Πριν λίγο ανέβασα ένα στοίχημα που κέρδισα. Εγώ ο μ…ς δεν ήξερα οτι έπρεπε να το εξαργυρώσω για να το ανεβάσω. Και πήγε κάποιος και το εξαργύρωσε και έχασα το στοίχημα. Δεν πειράζει, σε καλή μεριά να βάλει τα λεφτά αυτός που κέρδισε. Εμείς τζογάρουμε επειδή γουστάρουμε. Αν αυτός αισθάνεται ωραία που πήρε τα λεφτά από τον δικό μου τζόγο. Όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όταν του έστειλαν κάποιους τρόπους για να βρει λύση και να πάρει τα λεφτά, τόνισε πως δεν πρόκειται να μπει σε αυτή την διαδικασία.

Πηγή:athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ