Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τη συνέχεια (vid)

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τη συνέχεια (vid)

Ο ενωμοτάρχης του Διαφανίου μίλησε για τοις σχέσεις των ηρώων και έκανε αποκαλύψεις.

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε σήμερα ο Γιώργος Σουξές. Ο «ενωμοτάρχης Προύσαλης» από τις «Άγριες Μέλισσες», που έχει ξεκινήσει πρόβες και για το θεατρικό έργο «Καλησπέρα σας κυρία Μπέμπα», προβλέπει τι θα γίνει την τρίτη σεζόν  ενώ αναφέρεται και στη σχέση Ασημίνας και Νικηφόρου.

Ξεκινώντας από το ενδεχόμενο κάποια από τα ζευγάρια στο Διαφάνι να αποκτήσουν παιδιά, ο ηθοποιός ήταν επιφυλακτικός για το κατά πόσον είναι δυνατόν ο Προύσαλης και η Ρίζω να αποκτήσουν απογόνους: «θα γελάει ο κόσμος» είπε επιγραμματικά, όμως δεν αποκλείει τίποτα. Για τη Λενιώ και τον Λάμπρο πάλι, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι τους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Όσον αφορά τα ζευγάρια που οι δρόμοι τους χώρισαν είπε: «Καταρχάς τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, δύσκολο να είναι ξανά μαζί». Μάλιστα, πιστεύει ότι τα γεγονότα που μεσολάβησαν δεν επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία. Αντίθετα, ο Άγγελος και η Σοφούλα θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους με την αγάπη εκείνου. Όπως χαρακτήρισε τον υφιστάμενό του: «Είνι χαλβάς που τον κάνει ό,τι θέλει η Σοφούλα».

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ