Κορμιά θανατηφόρα! Oι celebrities πήγαν παραλία και… δεν λυπήθηκαν κανέναν

Κορμιά θανατηφόρα! Oι celebrities πήγαν παραλία και… δεν λυπήθηκαν κανέναν

Εκρηκτικές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities! Και για όποια δεν μπορεί να βρεθεί στην παραλία... υπάρχει και το μπαλκόνι! Summer mood, κορίτσια :)

Εκρηκτικές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities! Και για όποια δεν μπορεί να βρεθεί στην παραλία… υπάρχει και το μπαλκόνι! Summer mood, κορίτσια 🙂

Ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή από πού προέρχεσαι, η παραλία είναι το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσεις – να ξαπλώνεις στην πετσέτα ή σε καρέκλα με ένα καλό βιβλίο ή ένα παγωμένο τσάι. Οι παραλίες μπορούν να προσφέρουν υπέροχο φαγητό, ωραία κύματα, ακόμα και μια ρομαντική απόδραση.

Και να σου πούμε την αλήθεια, ενώ μας αρέσει πολύ να βλέπουμε celebrities στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακές τουαλέτες, μας αρέσει ακόμη περισσότερο να τις βλέπουμε στην παραλία ή την πισίνα με σέξι και trendy μαγιό.

Και όταν ο καύσωνας κάνει την εμφάνισή του στην Αττική, ακολουθούν εκρηκτικές φωτογραφίες στα social media με άκρως καλοκαιρινά looks. Oι πρώτες μέρες του Ιουνίου βρήκαν ήδη τους celebrities σε θάλασσες και ακτές.

Καλοκαίρι, απόδραση, μπικίνι, μουσικές… Κάτι μου θύμισαν!

Αυτήν την εβδομάδα είδαμε celebs όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Έλλη Κοκκίνου και η Τόνια Σωτηροπούλου, έχουν κατακτήσει την παραλία με τις σέξι εμφανίσεις τους με μαγιό. Η Αθηνά επέλεξε ένα κομψό φλοράλ μακρύ φόρεμα, ενώ η Κοκκίνου ένα σορτσάκι και πουκάμισο.

Φύγαμε για παραλία; Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις έμπνευση!

P.S.. άκουσε τα παρακάτω hit τραγούδια στην βόλτα σου.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ