Χριστίνα Μπόμπα: «Θα μας φανταζόμουν τηλεοπτικά με τον Σάκη, αλλά όχι σε…»

Χριστίνα Μπόμπα: «Θα μας φανταζόμουν τηλεοπτικά με τον Σάκη, αλλά όχι σε…»

Η πανέμορφη μέλλουσα μαμά απαντά στις φήμες για τηλεοπτική συνύπαρξη με τον αγαπημένο της

Στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη η Χριστίνα Μπόμπα.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της ενώ απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να της έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσει μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη πρωινή εκπομπή.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης:

Δεν βλέπω να μου λες κάτι για την τηλεόραση…

Μετά το «The Voice», που μου άρεσε πολύ, ήθελα να κάνω κάτι που να είναι πιο πολύ επάνω μου, κάτι πιο δικό μου. Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν μου ταίριαζαν. Κι επειδή εγώ είμαι με το ένα πόδι στα επιχειρηματικά και με το άλλο στα social media, είχα αποφασίσει ότι θα κάνω τηλεόραση μόνο αν υπάρξει κάτι που θα μου ταιριάζει. Βέβαια, τώρα έχει φύγει εντελώς η τηλεόραση από το μυαλό μου, γιατί έρχονται τα μωράκια, έχω τις επιχειρήσεις μου και δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω. Αν μια άλλη περίοδο μου έρθει μια καλή πρόταση ή σκεφτώ κάτι που θα ήθελα να κάνω, θα το συζητούσα εννοείται.

Τι θα σου άρεσε να κάνεις;

Κάτι ταξιδιωτικό ίσως, όπως αυτό που έκανα και στα social media τόσα χρόνια. Αλλά μου αρέσουν και τα μεγάλα βραδινά shows. Επίσης, θα μου άρεσε και κάποια εκπομπή που να εστιάζει σε γυναικεία θέματα.

Είχε ακουστεί κάποια στιγμή ότι θα κάνατε πρωινή εκπομπή μαζί με τον Σάκη. Ήταν αστικός μύθος;

Είχε ακουστεί αυτό, αλλά δεν έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ειδικά στην παρούσα φάση είναι τελείως άκαιρο, δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Θα έκανα εύκολα κάτι τηλεοπτικό με τον Σάκη, γιατί έχουμε ωραία χημεία και είναι πολύ εύκολο για εμάς να δουλεύουμε μαζί, αλλά πρωινό δύσκολα θα έκανα. Έχει μια καθημερινή τριβή και μια άλλη φιλοσοφία, που είναι δύσκολη για ένα ζευγάρι-αν και δεν μας φοβάμαι σε τίποτα. Θα μας φανταζόμουν όμως πιο εύκολα σε κάτι πιο περιπετειώδες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ