Άνω κάτω το Survivor – Στα «μαχαίρια» Ελένη και Μαριαλένα

Άνω κάτω το Survivor – Στα «μαχαίρια» Ελένη και Μαριαλένα

Οι σχέσεις των δύο παικτριών είναι τεταμένες.

Χαμός στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έθεσε υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη και εκείνη έχει εκνευριστεί με τους λόγους που η γυμνάστρια την έβγαλε στον τάκο.

Όπως είπε η Μαριλένα στο συμβούλιο του νησιού: «Η Ελένη Χαμπέρη είναι εκείνη που μας έχει ανακατέψει όλους». Με τη δήλωση αυτή η Ελένη εκνευρίστηκε και στο σημερινό επεισόδιο αναμένονται εντάσεις.

«Οι σκέψεις μου για όλο αυτό που συνέβαινε από πλευράς του Σάκη βγήκαν αληθινές. Εμένα δεν με ενοχλεί ότι ψηφίστηκα, με ενοχλεί ο λόγος που ψηφίστηκα γιατί πραγματικά είναι ψευδής. Δεν πάει να λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψέματα, ότι πήγα τους έπιασα, τους έκανα, τους έρανα…», ανέφερε εκνευρισμένη η υποψήφια.

«Που εσύ μας έχεις κάνει όλους άνω κάτω και έχουμε μπερδευτεί όλοι μεταξύ μας… Έτσι, είναι το Survivor παιδιά, είναι ένα στημένο παιχνίδι που στήνονται οι ατομικές ασυλίες και οι ψηφοφορίες. Εγώ είμαι πίσω από όλα αυτά», ήταν η τοποθέτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

«Αυτό που προσπαθεί ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι να μας κάνουν να φαγωθούμε. Εγώ θεωρώ ότι ήταν όλο σχεδιασμένο, ειδικά από τη Μαριαλένα… Αυτή πιπιλίζει τα αφτιά του Σάκη», ξέσπασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ