Έμιλι Ρατακόφσκι: Σάλος στο Twitter για τον τρόπο που κρατά το μωρό της

Έμιλι Ρατακόφσκι: Σάλος στο Twitter για τον τρόπο που κρατά το μωρό της

Το διάσημο supermodel έγινε viral, με τους χρήστες να αμφισβητούν τις ικανότητές της ως μητέρα με βάση... μια φωτογραφία

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν «στημένη» στην Έμιλι Ρατακόφσκι – και είναι μάλλον αναμενόμενο.

Εκτός από πανέμορφη και εξαιρετικά επιτυχημένη στη δουλειά της ως μοντέλο, η Έμιλι Ρατακόφσκι συμβαίνει να μιλά ανοιχτά κατά του σεξισμού και να εκφράζει γενικώς προοδευτικές απόψεις.

Και ξέρουμε καλά ότι αυτό ενοχλεί.

Τώρα, που η Έμιλι Ρατακόφσκι έγινε και μητέρα, τα σχόλια έχουν γίνει ακόμη εντονότερα, ήδη από όταν είχε δηλώσει ότι θα περιμένει μέχρι το μωρό της να ενηλικιωθεί για να αποφασίσει εκείνο ποιο είναι το φύλο του – μια δήλωση που είχε κάνει έξαλλο και τον… Γιώργο Λιάγκα.

Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν μια σειρά από φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram η Έμιλι Ρατακόφσκι, στις οποίες κρατά το μωρό της, ενώ φορούν και ασορτί μαγιό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Η ανάρτησή της έγινε αμέσως viral, με πολλούς να έχουν μια γνώμη να καταθέσουν για τον τρόπο με τον οποίο κρατά το παιδί.

Μάλιστα, η πρώτη σκληρή κριτική προέρχεται από έναν πολύ διάσημο Βρετανό δημοσιογράφο, ο οποίος είναι γνωστός για τις έντονες τοποθετήσεις του.

Ο λόγος φυσικά, για τον Πιρς Μόργκαν, τον άσπονδο εχθρό της Μέγκαν Μαρκλ.

Με ένα post του στο Twitter, ο δημοσιογράφος κατακεραυνώνει την Έμιλι Ρατακόφσκι, που κρατάει το μωρό της «σαν να είναι αξεσουάρ».

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν κρατάνε έτσι τα μωρά, Έμιλι και οι εκατομμύρια followers σου δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν το ίδιο. Θα χαρώ να σου δώσω μερικές συμβουλές, αν το χρειάζεσαι».

 

Αμέσως, το Twitter «πήρε φωτιά» και οι χρήστες έσπευσαν να συμφωνήσουν με τον Μόργκαν, ότι η διάσημη influencer μάλλον ξέχασε πως κρατάει ένα μωρό και όχι ένα τσαντάκι.

Ένας χρήστης μάλιστα έγραψε:

«Τέρμα το κλασσικό σκυλάκι στην κουβέρτα του. Το νέο αξεσουάρ στις φωτογραφίες των influencers είναι ένα μωρό ντυμένο εννοείται στα ίδια χρώματα», εκφράζοντας έτσι την ειρωνεία του για την κίνηση της Ρατακόφσκι.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις ικανότητες μιας μητέρας από μια φωτογραφία. Και από τη στιγμή που το μωρό είναι ασφαλές, δεν είναι και δουλειά του να το κάνει.

Δείτε μερικά ενδεικτικά tweets:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ