Διονύσης Σαρακίνης: Ξέσπασε οn air o φιναλίστ του MasterChef (vid)

Διονύσης Σαρακίνης: Ξέσπασε οn air o φιναλίστ του MasterChef (vid)

Οι φήμες για κακομεταχείριση στην Ανούς και η συγκατοίκηση μετά το ριάλιτι μαγειρικής.

Μια «ανάσα» από το να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του MasterChef έφτασε ο Διoνύσης. Ο 28χρονος πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή αλλά η Μαργαρίτα είχε καλύτερα πιάτα και στο τέλος σήκωσε αυτή το τρόπαιο.

Ο φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής «Στη φωλιά των Κου Κου», οπού μίλησε για όλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στην σχέση του με την Ανούς ενώ αποκάλυψε πως συγκατοικούν. Ο ίδιος ξέσπασε οn air με αφορμή ορισμένα σχόλια που έχουν γραφτεί στα social media και ανέφεραν πως την κακομεταχειρίζεται.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με την Ανούς. Δεν κρύβω συναισθήματα, είμαι εκδηλωτικός. Οπότε γιατί όχι; Ξεκίνησε στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι, ένα φλερτ. Ένα βραδύ με έπιασε και μου είπε “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” Της είπα “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί έγινε… H Ανούς με έχει ζήσει. Ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη κριτική σε ό,τι κακό κάνω. Θα ψάξει να βρει με τον τρόπο της πώς θα μου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ και νομίζω πως τη δικαίωσα. Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει με την Ανούς. Μένουμε μαζί και είμαστε καλά.

Έχω ακούσει ότι βαράω και κακομεταχειρίζομαι τη Ανούς. Άκουσα πάρα πολλά. Δεν έχω σηκώσει χέρι σε γυναίκα ποτέ στη ζωή μου. Το κρίνω και το κατακρίνω και συγκινούμαι που το λέω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Λέω “μέχρι και εκεί γιατί να σου κάνουν πόλεμο και να λένε πως τα κάνεις αυτά”. Είναι πολύ λάθος και πολύ φάουλ αυτό. Προσπαθώ να μη διαβάζω», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ