Τα είδαμε όλα: Φάνηκε στον αέρα γυμνό το στήθος της Κρεμλίδου (Vid)

Τα είδαμε όλα: Φάνηκε στον αέρα γυμνό το στήθος της Κρεμλίδου (Vid)

«Δεν φόρεσα εσώρουχα και κερνάω σήμερα»! Απίστευτη σκηνή στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου, με τον Χάρη Βαρθακούρη να βλέπει πρώτος τι συνέβη και να της... φωνάζει για να προλάβει να μαζευτεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη ήταν καλεσμένη η πρώην Survivor, Έλενα Κρεμλίδου, η οποία μίλησε για τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο, το έντονο περιστατικό με τη Σοφία, ενώ κάποια στιγμή, το φόρεμά της της έπαιξε… άσχημο παιχνίδι, με την αμηχανία να είναι διάχυτη στο πλατό.

Η πρώην Survivor είχε και ένα μικρό ατύχημα στον αέρα της εκπομπής, καθώς το φόρεμά της έφυγε από τη θέση του και φάνηκε μέρος του σώματός της. «Εγώ το είδα», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης, «Σήμερα κερνάω, είμαι πάρα πολύ ωραία, κερνάω τον κόσμο», απάντησε εκείνη.

Όσο για το αν υπήρξε κάποια ερωτική επαφή στον Άγιο Δομίνικο, δήλωσε: «Δημόσια όχι, κατά τα άλλα δεν ξέρω. Δεν είχα ακούσει τίποτα. Το δάσος ήταν όλο δικό μας, δεν θα έκανε σεξ κάποιος εκεί. Από ένα σημείο και μετά πεινούσαμε τόσο πολύ που δεν είχαμε δύναμη να πάμε να κατουρήσουμε».

Για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι μαζί».

Δείτε φωτογραφία με το… επίμαχο σημείο και το βίντεο μετά το 6.55:

Πηγή: sportdog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ