Χριστίνα Μπόμπά: Ξέφρενος χορός στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης

Χριστίνα Μπόμπά: Ξέφρενος χορός στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η Χριστίνα Μπομπά η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και είπε να το γιορτάσει χορεύοντας στο σαλόνι του σπιτιού της

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η Χριστίνα Μπομπά η οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και είπε να το γιορτάσει χορεύοντας στο σαλόνι του σπιτιού της,

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης που το καλοκαίρι του 2018 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, επιθυμούσαν όσο τίποτα να γίνουν γονείς και τώρα που το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή αυτής της περιόδου.

Η Χριστίνα Μπόμπα ωστόσο, παρότι η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά και όπως έχει αποκαλύψει έχει πάρει 20 κιλά, δε χάνει στιγμή την ενέργειά της. Σήμερα μάλιστα, με αφορμή το γεγονός πως μπήκε στον ένατο μήνα κύησης είπε να το γιορτάσει χορεύοντας στο σαλόνι του σπιτιού της.

Μια μάλιστα από τις φίλες της που ήταν εκεί, κατέγραψε το στιγμιότυπο με το κινητό της και θέλοντας να την τρολάρει έγραψε: “Όταν μπαίνεις στον ένατο με δίδυμα”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ