Μπίλι Άιλις: Σάλος με ρατσιτσικές εκφράσεις – Σφοδρή «επίθεση» θαυμαστών

Μπίλι Άιλις: Σάλος με ρατσιτσικές εκφράσεις – Σφοδρή «επίθεση» θαυμαστών

Ο σάλος με το συγκεκριμένο βίντεο ήρθε μόλις μερικές μέρες μετά το σκάνδλο που είχε ξεσπάσει για την σεξουαλική της ταυτότητα

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Μπίλι Άιλις αυτή τη φορά με αφορμή βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

H τραγουδίστρια κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον των ασιατών και οι θαυμαστές της έγιναν έξαλλοι.

Το βίντεο που μοιράστηκε με τον 19χρονο χρήστη @lcxvy περιείχε συχνά τη λέξη «ch*nk» που χρησιμοποιείται για να χλευάσει τους ασιάτες ενώ σε ένα επόμενο η ίδια κοροϊδεύει την προφορά τους.

Όπως ήταν φυσικό οι θαυμαστές της τραγουδίστριας αναστατώθηκαν και έκαναν αιχμηρά σχόλια στον λογαριασμό της αλλά δεν έλειψαν και αυτοί που την δικαιολόγησαν.

Βασισμένοι στο σύνδρομο τουρετ από το οποιό η Άιλις έχει παραδεχθεί ότι πάσχει υποστήριξαν ότι οι εκρήξεις της είναι φυσιολογικές καθώς δεν μπορεί να τις ελέγξει. Βέβαια η ίδια είχε πει ότι δεν έχει συνήθως λεκτικά αλλά σωματικά ξεσπάσματα.

Ο σάλος με το συγκεκριμένο βίντεο ήρθε μόλις μερικές μέρες μετά το σκάνδλο που είχε ξεσπάσει για την σεξουαλική της ταυτότητα.

Η ίδια με αφορμή το νέο της βίντεο κλιπ «Lost Cause» έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στην οποία ανέφερε «Αγαπώ τα κορίτσια».

Στο βίντεο, που μοιάζει να έχει τραβηχτεί με ένα κινητό, η Άιλις τριγυρνά μέσα στο σπίτι με νεγκλιζέ και πιτζάμες και μαζί με τις φίλες της παίζει Twister και με νεροπίστολα και τρώει πρόχειρο φαγητό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ