To ποστ της Σίσσυς Χρηστίδου για τη δολοφονία Καρολάιν έγινε δίκαια viral (pic)

To ποστ της Σίσσυς Χρηστίδου για τη δολοφονία Καρολάιν έγινε δίκαια viral (pic)

Η Σίσσυ με ένα σταθερό post στο Instagram είπε όλα εκείνα που σκεφτόμαστε.

To δράμα που ξεκίνησε στα μέσα Μαΐου είχε έναν εφιαλτικό επίλογο. Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο flying.babis του Instagram, ο πιλότος με το αγγελικό πρόσωπο ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου της και μητέρας του παιδιού του, της 20χρονης Καρολάιν.

Ο 33χρονος κατέθεσε ότι είχε συχνά τσακωμούς με την Καρολάιν και ότι εκείνη ήθελε να πάρουν διαζύγιο. Υποστήριξε ότι δεν είχε οργανώσει τη δολοφονία της και ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του.

Η ομολογία της δολοφονίας:

Συγκεκριμένα φέρεται να κατέθεσε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών:

«Ήταν νωρίς το βράδυ όταν τσακωθήκαμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακωνόμασταν. Ήθελε να χωρίσουμε. Μου είπε να φύγω από το κρεβάτι. Εγώ της απάντησα και τότε την είδα να πετάει το μωρό στην κούνια του. Μου είπε ξανά να φύγω και τότε θόλωσα. Άρχισε να φωνάζει και τότε πήρα ένα μαξιλάρι , πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με το μαξιλάρι και τα χέρια μου. Μετά κατάλαβα ότι την είχα σκοτώσει. Δεν το είχα σχεδιάσει». Στην ερώτηση εάν είχε κάποιον ή κάποιους συνεργούς η απάντηση ήταν αρνητική.

Το έγκλημα του πιλότου, ταρακούνησε την ελληνική κοινωνία που ζητά να αλλάξει το πλαίσιο νόμου και να σταματήσουν πια οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας.

Η  οργή στα social media

Ο συζυγοκτόνος, είχε σπεύσει, μετά τον θάνατο της Καρολάιν να κάνει ένα post αγάπης στο Instagram, στο ανοιχτό προς το κοινό προφίλ του. Στο ποστ αυτό, τα μηνύματα είναι χιλιάδες κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από απλό κόσμο και αναγνωρίσιμους Έλληνες.
Την ίδια στιγμή, ένα σταθερό Post της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram έγινε viral.

Στο post βλέπουμε μια ασπρόμαυρη εικόνα της Καρολάιν αγκαλιά με το αγγελούδι της ενώ η Χρηστίδου γράφει χαρακτηριστικά:

«Θεέ μου… πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να σβήσει τόσο φως… #RIP #caroline»

Οι ακόλουθοι τις Χρηστίδου που ξεπερνούν τις 850 χιλιάδες αντέδρασαν στο συγκινητικό της post το οποίο έχει φτάσει το ρεκόρ των 85.000 likes.

Και δεν ήταν μόνο το post της Χρηστίδου. Δεκάδες διάσημοι Έλληνες και Ελληνίδες, έκαναν stories στο Instagram και ζήτησαν δικαίωση για την αδικοχαμένη Καρολάιν.

Eξίσου viral έγινε και το tweet της Καίτης Γαρμπή με 2700 likes και 330 retweets

Δες τα όλα στην παρακάτω gallery:

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ