Η Πάμελα αποκάλυψε τα σεξουαλικά παιχνίδια με τον Ραμί!

Η Πάμελα αποκάλυψε τα σεξουαλικά παιχνίδια με τον Ραμί!

Αν και στα 50 της χρόνια, η Πάμελα Αντερσον αποκάλυψε ότι... φτιάχνεται με τα παιχνίδια ρόλων που κάνει με τον στόπερ της Μαρσέιγ!

Ο Αντίλ Ραμί, στα 32 του χρόνια, πια, έχει κάνει τον κύκλο του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχει φτιάξει ένα αρκετά καλό όνομα ως αθλητής. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο προσκήνιο για μη αγωνιστικούς λόγους. Και αφορμή για αυτό δεν είναι άλλη από τη σύντροφό του. Την Πάμελα Αντερσον!

Η 50άρα, πια, Πάμελα, έχει σχέση με τον κεντρικό αμυντικό της Μαρσέιγ εδώ και αρκετούς μήνες, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Μασαλλία για χάρη του και δεν κρύβει ότι περνάει πολύ καλά με το νέο της αίσθημα. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό!

Η Αμερικανίδα, μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Life Stories» του ITV, έκανε κάποιες… πικάντικες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό. Σημειώνοντας ότι «φτιάχνεται» με τους ρόλους, με αυτόν της «σέξι καμαριέρας» να είναι ο αγαπημένος τους!

«Τα ρούχα βγαίνουν μόλις έρχεται το αγόρι μου. Μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλάω για αυτά. Είμαι τόσο κακή. Δεν έχω φίλτρα», είπε η… ντροπαλή «Πάμι», για να συμπληρώσει: «Είναι απίθανος. Τον αγαπώ. Πρέπει να είσαι γενναίος και να απολαμβάνεις τα πράγματα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ