Η Βρισηίδα Ανδριώτου μας δείχνει τις… καρύδες της! (pic)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μας δείχνει τις… καρύδες της! (pic)

Το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά για τη showbiz και περιμένουμε ακόμα καλύτερες μέρες.

Το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά για τη showbiz και περιμένουμε ακόμα καλύτερες μέρες. Η καραντίνα έκανε πολλούς ανθρώπους να είναι κλεισμένοι μέσα και τώρα όλοι θέλουν να ξεσκάσουν και να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία έχει ξεχυθεί στις παραλίες και απολαμβάνει το καλοκαίρι και τον ήλιο.

Φυσικά όλα αυτά μας τα δείχνει και στο instagram όπου το μοντέλο σχεδόν καθημερινά κάνει και μια ανάρτηση η οποία και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη.

Η πρώην κολλητή της Ιωάννας Τούνη κατάφερε πριν από μερικές μέρες με μία δήλωση της να προκαλέσει για μια ακόμα φορά, όταν και μιλώντας στη κάμερα του πρωινού του ΑΝΤ1 δήλωσε «σχεσάκιας» αλλά έκανε και μια αποκάλυψη με την οποία μας άφησε άφωνους όταν δήλωσε ξανά, ότι έχει κάνει και λίγα οne nιght st ands.

Η Βρισηίδα απάντησε σε ερώτηση για τους άνδρες όπου είπε : «Μου αρέσει να είναι τζέντλεμαν, να μου ανοίγει την πόρτα στο αμάξι, μου αρέσει να μου δείχνει πως είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Θέλω προσοχή. Είμαι γυναίκα που θέλω να μου μιλάς, να μου λες ότι σου λείπω, θέλω attention».

Τώρα όμως αφού μας άφησε άφωνους με τις δηλώσεις της αποφάσισε να μας αφήσει ξανά άφωνους και με τις φωτογραφίες της, αφού σαν άλλη Survivor, φωτογραφήθηκε στην παραλία δείχνοντας μας τις καρύδες της κυριολεκτικά, φέρνοντας τον καύσωνα στα ύψη για μια ακόμα φορά.

Οι καρύδες της όπως θα δείτε έκρυβαν τα κάλλη της!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ