Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε πώς είναι σήμερα η Μαριλένα του «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε πώς είναι σήμερα η Μαριλένα του «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Θυμάστε τη Μαριλένα από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»; Πάρτε υπογλώσσιο και δείτε πώς είναι σήμερα

Τη Μαριλένα από το δημοφιλές σίριαλ «10 λεπτά κήρυγμα» έχουμε να την απολαύσουμε τηλεοπτικά πάρα πολλά χρόνια.

Γι’ αυτό και οι περισσότεροι, τη θυμόμαστε ως έφηβη, «καυτή» κοκκινομάλλα.

Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και η Μαριλένα εκείνη δεν υπάρχει πια. Στη θέση της, πλέον, βλέπουμε μόνο την… Χριστίνα Σέιχ.

Μετά το 2003 που η σειρά ολοκληρώθηκε, το κορίτσι αυτό εξαφανίστηκε και άφησε την υποκριτική πίσω της.

Μας χάρισε, όμως, μερικές σέξι φωτογραφίσεις, με ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Εμείς τη θυμόμαστε κάπως έτσι:

Σήμερα, μοιάζει πολύ διαφορετική, εξίσου όμορφη, όμως.

Με πιο μακριά, ξανθά μαλλιά και σε άψογη φόρμα, η Χριστίνα είναι στα καλύτερά της. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι φωτογραφίες του περασμένου καλοκαιριού.

Δείτε λοιπόν πώς είναι σήμερα:

Έτσι είναι οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς

Η σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα» υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές, που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Στην επιτυχία της συνέβαλε, πέρα από τους αστείους διαλόγους και χαρακτήρες των ηθοποιών, η εξαιρετική χημεία που είχαν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές.

Ωστόσο, έχουν περάσει πολλά χρόνια απο την τηλεοπτική αυτή επιτυχία και οι ηθοποιοί έχουν σίγουρα αλλάξει, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Ας δούμε, λοιπόν, πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς:

Δημήτρης Κουρούμπαλης – Λεωνίδας Αλιβιζάτος

Είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός έγινε πασίγνωστος μέσα από τη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», όπου υποδυόταν τον Λεωνίδα. Πλέον, έχει υιοθετήσει ένα πιο «ώριμο» look, αλλά και πάλι διατηρεί το νεανικό του στυλ. Τελευταία φορά που τον είδαμε στην τηλεόραση, ήταν όταν έκανε μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Αριέττα Μουτούση – Μαίρη Οικονόμου

Φυσικά, ο Λεωνίδας δεν θα ήταν τίποτα χωρίς την υπερπροστατευτική μαμά του, Μαίρη. Στο ρόλο της δυναμικής αυτής γυναίκας, συναντήσαμε την ηθοποιό Αριέττα Μουτούση, κόρη της γνωστής πρωταγωνίστριας του θεάτρου, Νόνικας Γαληνέα, η οποία έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Κάρμεν Ρουγγέρη – Κικίτσα Οικονόμου

Θα μπορούσε να υπάρχει το «10 Λεπτά Κήρυγμα» χωρίς την Κικίτσα; Ο Λεωνίδας λάτρευε τη γιαγιά του και εκείνη με τη σειρά της λάτρευε τον εγγονό της, γι’ αυτό και δεν παρέλειπε να του κάνει όλα τα χατίρια.

Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα υποδύθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία ασχολείται ιδιαίτερα με το παιδικό θέατρο, ενώ μία από τις μεγάλες επιτυχίες της ήταν όταν το 2016 ανέβασε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την παράσταση «Ηρακλής, η ζωή και οι άθλοι του», την οποία και σκηνοθέτησε.

Γαλήνη Τσέβα – Ζέτα

Άλλος ένας χαρακτήρας, που έγινε πολύ γνωστός μέσα από τη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», ήταν η Ζέτα, η κολλητή φίλη της Μαίρης. Στο ρόλο αυτό είδαμε την Γαλήνη Τσέβα, η οποία πλέον δεν ασχολείται με την ηθοποιία, αλλά εργάζεται ως dj και παίζει σε διάφορα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.

Χάρης Βορκάς – Τέλης

Ο Χάρης Βορκάς έγινε γνωστός μέσα από την ίδια δημοφιλή σειρά του Mega, όπου υποδυόταν τον Τέλη, τον κολλητό του Λεωνίδα. Από τότε έχει κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ οι αλλαγές στην εμφάνισή του, τον έχουν κάνει πλέον αγνώριστο.

Ο αξέχαστος Σάκης Μπουλάς που «χάθηκε» νωρίς

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ο πρωταγωνιστής της σειράς, αείμνηστος Σάκης Μπουλάς, ο οποίος υποδυόταν τον πατέρα του Λεωνίδα και πρώην σύζυγο της Μαίρης.

Ο Σάκης Μπουλάς υπήρξε, κατ΄αρχήν, ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά και ηθοποιός, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε το Φεβρουάριο του 2014, σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ