Γιώργος Λιάγκας: Σοκαρισμένος με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Με στοιχειώνει αυτό….» (vid)

Γιώργος Λιάγκας: Σοκαρισμένος με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Με στοιχειώνει αυτό….» (vid)

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με το έγκλημα και όλες τις εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο παρουσιαστής «παγωμένος» προσπαθεί να κατανοήσει πως ο στυγερός δολοφόνος λίγες ώρες πριν συλληφθεί κρατούσε στην αγκαλιά του τη μητέρα της άτυχης Καρολάιν στο μνημόσυνο.

Το Πρωινό μάλιστα το πρωί της Τρίτης (22-06) πρόβαλλε αποκλειστικά ένα βίντεο με ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού στο σπίτι τους, στη μεζονέτα οπού διαπράχτηκε το στυγερό έγκλημα.

Βλέποντας τις εικόνες ο Γιώργος Λιάγκας βαθιά θλιμμένος και σοκαρισμένος είπε πως:

«Πάντως εμένα αυτό το βίντεο που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε και στοιχειώνει γιατί είναι το 2018 πριν από 3 χρόνια και είναι η αποτύπωση της στιγμής. Χαμογελαστοί, αγκαλιάζονται, παίζουν. Η Καρολάιν τον χαϊδεύει στο πρόσωπο…».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η μεταγωγή του μάλιστα θύμισε σκηνές από αστυνομικές κινηματογραφικές ταινίες. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια καθώς ο συζυγοκτόνος έφτασε στην Ευελπίδων φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, υπό τη συνοδεία δεκάδων αστυνομικών.

Λίγες ώρες πριν και ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο πατέρας της Καρολάιν σοκάρει με τα πρώτα του λόγια στη Βρετανική Daily Mail.

«Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα», εξομολογείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ