Οι Αφέντρες που πληρώνουν για να τους δέρνουν. Ποιες είναι…

Οι Αφέντρες που πληρώνουν για να τους δέρνουν. Ποιες είναι…

Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με την οικονομική ανασφάλεια, οι υποτακτικοί που βρίσκουν ευχαρίστηση με το να τους «στραγγίζουν» το λογαριασμό, ψάχνουν τρόπους ώστε να καταφέρουν να τα φέρουν βόλτα.

Η πανδημία του Covid-19 έχει πλήξει τους περισσότερους από εμάς, δημιουργώντας απρόβλεπτες προκλήσεις όσον αφορά τις σχέσεις, την ψυχική υγεία και την οικονομική ασφάλειά μας. Για πολλούς εργαζόμενους στο σεξ, των οποίων τα εισοδήματα βασίζονται σε face to face αλληλεπιδράσεις ή την ευημερία των πελατών, τα πράγματα έχουν ζορίζει.

Ενώ ορισμένοι έχουν επωφεληθεί από τη σεξουαλική εργασία, συμπεριλαμβανομένου του camming ή της πώλησης περιεχομένου στο Only Fans, πολλοί έχουν δει την πτώση των πελατών τους, οι οποίοι είτε δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν να συναντηθούν αυτοπροσώπως, είτε απλά δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τα φετίχ τους. Έτσι οδηγούνται σε δωρεάν πορνό ιστοσελίδες, σπιτικά sex toys ή Zoom sex parties.

Αλλά τί συμβαίνει όταν το φετίχ τους βασίζεται στην εξάντληση του τραπεζικού λογαριασμού; Οι λεγόμενοι paypigs, οι οποίοι γίνονται «οικονομικοί σκλάβοι» και αισθάνονται ευχαρίστηση όταν δίνουν δώρα και χρήματα στις αφέντρές τους, μέχρι και σε σημείο πτώχευσης.

Ο 22χρονος Adam μπήκε σε αυτόν τον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο όταν ξεκίνησε η πανδημία. Τότε έστελνε χρήματα σε αρκετές αφέντρες, αλλά σήμερα «ανήκει» μόνο σε μία. «Ποτέ δε ζητώ τίποτα πίσω και δε με πειράζει αν θα λάβω απάντηση μετά την αποστολή». Με έδρα το Λονδίνο, ο Adam είναι φοιτητής πανεπιστημίου και χρησιμοποιεί τα χρήματα που κερδίζει από τη μερική απασχόληση για την ευχαρίστησή του. Στέλνει 150 έως και 400 ευρώ την εβδομάδα για να απολαύσει την υποταγή του, ωστόσο με την οικονομική κρίση και τα lockdown δε γνωρίζει πως μπορεί να συνεχιστεί αυτό.

Η Goddess Asari, μία financial dominatrix, αποκαλύπτει ότι έχει χάσει μερικά paypigs κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά δεν εκπλήσσεται που οι συνδρομητές προσπαθούν να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν την εμμονή τους. «Μερικοί χρησιμοποίησαν το επίδομα ανεργίας για να το καταφέρουν», ισχυρίζεται. «Οι άνθρωποι στις κακουχίες πάντα ξοδεύουν τα χρήματά τους σε τσιγάρα, αλκοόλ, τζόγο και πορνό». Παρότι εξακολουθεί να λαμβάνει δώρα από paypigs, η Asari λέει ότι δεν προσπαθεί να στραγγίσει κανέναν κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας. Αν’ αυτού, έστρεψε την προσοχή της σε άλλα φετίχ, εξηγώντας ότι βρήκε περισσότερη χαρά σε πράγμαρα όπως η δημιουργία κλιπ.

Ο Muted Pig, ένας 29χρονος υποτακτικός που εδρεύει βορειοανατολικά της Αγγλίας, αναφέρει πως του αρέσει να πληρώνει όσο το δυνατόν περισσότερα. «Δε ζητάω τίποτα. Αν λάβω κάτι, είναι ένα μπόνους. Παρότι κατάφερα να εξοικονομήσω χρήματα κατά την διάρκεια της πανδημίας, αυτή τη στιγμή είμαι χρεωμένος. Είμαι εθισμένος σε αυτή τη κατάσταση».

Άλλοι paypigs φαίνεται να έχουν κάνει το κομπόδεμά τους περιμένοντας μια οικονομική κρίση. «Οι περισσότεροι υποτακτικοί μου, με υπάκουσαν και έχουν επενδύσει χρήματα, χωρίς να περιμένουν κυβερνητικές υποσχέσεις. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου είναι πάντα οικονομικά σταθεροί γιατί τους διδάσκω να σκέφτονται λύσεις και όχι προβλήματα», αναφέρει η Madame FaeV. Ο φόρτος εργασίας της αυξήθηκε κατά την διάρκεια του lockdown. «Περισσότεροι άνθρωποι έχουν κολλήσει στο σπίτι, εργάζονται από το σπίτι ή είναι σε άδεια, οπότε έχουν περισσότερο χρόνο στα χέρια τους. Είχα μια αύξηση στους συνδρομητές στο Only Fans και σε όλους τους ιστότοπους για ενήλικες. Κέρδισα περίπου 65.000 λίρες το 2018 και 95.000 λίρες το 2020».

Αν και η Asari στην αρχή της πανδημίας γνώρισε ημέρες δόξας, τώρα τα πράγματα αλλάζουν. «Η σεξουαλική εργασία δεν είναι ποτέ εξαιρετικά συνεπής ή αξιόπιστη, ακόμη και για τους πιο έμπειρους. Έχουμε συνηθίσει τα σκαμπανεβάσματα, οπότε η ροή της πανδημίας είναι κάτι που δε μας φέρνει σε δύσκολη κατάσταση».

Από την άλλη, οι Paypigs, ενδέχεται να μην είναι τόσο συνηθισμένοι στην αναξιοπιστία του κλάδου όσο οι εργαζόμενοι. Αν δεν έχουν κάνει «κάβα», τότε δεν μπορούν να βρουν έναν εναλλακτικό τρόπο για τη χρηματοδότηση του φετίχ τους. Ο δανεισμός είναι ένας εξ αυτών αλλά η θηλιά του χρέους θα τους πνίξει περισσότερο και από εκείνη της αφέντρας. Και τότε δε θα υπάρξει καμία απόλαυση σε όλο αυτό.

Πηγή: playboy.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ