Χαμός σε Σκορδά και Λιάγκα για το σ3ξ στο Survivor – Απίστευτα υπονοούμενα (vid)

Χαμός σε Σκορδά και Λιάγκα για το σ3ξ στο Survivor – Απίστευτα υπονοούμενα (vid)

Ερωτήσεις-φωτιά από τον παρουσιαστή στην πρώην παίκτρια του ριάλιτι, η οποία επιμένει πως υπήρξε ερωτική συνεύρεση στον Άγιο Δομίνικο. Γιατί υπήρξε όμως μεγάλη ένταση και αντιπαράθεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1;

Αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Βαγγέλης Περρής και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με αφορμή δηλώσεις της ίδιας για το αν έχει γίνει σεξ ανάμεσα στους παίκτες στο Survivor.

«Καμιά άλλη σχέση θα μας πεις εκεί μέσα; Γιατί είπες έκαναν σεξ. Ποιοι έκαναν σεξ εκεί; Μας το έχεις πει ουσιαστικά» ρώτησε την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνη απάντησε: «Βλέπω ότι ο Σάκης με τη Μαριαλένα έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ».

«Αυτό έχουν κάνει σεξ εκεί μέσα;» επέμεινε ο παρουσιαστής. «Ε, δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί, εγώ είχα βγει όταν μπήκε ο Σάκης» απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ακολούθως επανέλαβε ότι «υπήρξε ερωτική συνεύρεση» ανάμεσα σε παίκτες του Survivor. Η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε αν κάποιος από τους συμπαίκτες της έχει κάνει παράπονα «γιατί τα λες αυτά». «Κι όμως κανένας» επέμεινε η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης.

«Αυτό τι σημαίνει; ότι είναι αλήθεια….Εσύ εκεί πέρα ήσουν σαν ανταποκρίτρια σεξουαλικών δραστηριοτήτων; Και πες ότι δύο παιδιά βρέθηκαν κοντά, εσύ ως τι υποχρεωμένη βγαίνεις και λες ότι έκαναν αυτό και το άλλο; Γιατί βγαίνεις και το λες αυτό; Και το λέω κατευθείαν σε εσένα…. Αυτό που αποβλέπει; Γιατί το έκανες; Τα ζωγράφισες τα άτομα… Έκανες πλήρη περιγραφή ανθρώπων. Έβαλες το πρώτο γράμμα, έβαλες το δεύτερο, μια παύλα, και τα υπόλοιπα. Γιατί; Τι εξυπηρετεί το να βγαίνεις και να λες, ο κάθε άνθρωπος να λέει τις ερωτικές δραστηριότητες κάποιων συνανθρώπων του, είτε τις παρακολούθησε είτε τις φαντάστηκε; Εγώ βάζω ότι τις παρακολούθησες; Γιατί πρέπει να το δηλώσεις αυτό; Προς τι; Τι ωφελεί; Τι θες να κάνεις;» παρενέβη ο Βαγγέλης Περρής σε υψηλό τόνο.

«Κατ’ αρχάς με ρώτησαν και τους είπα ναι έχει γίνει, εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει» είπε Ελίζαμπεθ Ελέτσι και πρόσθεσε: «Το σεξ δεν είναι έγκλημα, είναι απόλαυση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνει τόσος ντόρος για μια ερωτική συνεύρεση».

«Δεν σου έχει δώσει κανείς άδεια!» αντέτεινε ο Βαγγέλης Περρής. «Πρέπει να πάρω άδεια για να μιλήσω; Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρω από κάποτε άδεια. Όταν μου κάνουν μια ερώτηση θα απαντήσω. Αν δεν θέλω δεν απαντώ. Τώρα να μου δώσει άδεια κάποιος να μιλήσω; Ζούμε σε δημοκρατία. Δεν είπα κάτι κακό. Δημοκρατία έχουμε» επέμεινε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τόνισε «Το Survivor είναι reality επιβίωσης. Το 80% είναι reality και το 20% επιβίωση».

«Τα είδες ή τα πιστεύεις;».

«Δεν έγινε μπροστά μου η συνεύρεση! Τα άκουσα και το αντιλήφθηκα. Και το συζητήσαμε με έναν παίκτη μέσα στο παιχνίδι ότι έγινε και είπα μπράβο στα παιδιά’».

«Δεν με νοιάζει ποιους εννοείς, με νοιάζει ότι βγαίνουν άνθρωποι, οι οποίοι εκτίθενται μέσα από την προσπάθειά μας απλώς να έχουμε μια ερώτηση τηλεοπτική και να απαντήσουμε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα. Δεν κάνει καλό, δεν είναι ωραίος επαγγελματικός προσανατολισμός» επέμεινε ο Βαγγέλης Περρής.

«Δεν νομίζω ότι εκτέθηκα, δεν αισθάνομαι εκτεθειμένη. Μιλάω με όλα τα παιδιά. Κανείς δεν με ρώτησε στο πάρτι του Τριαντάφυλλου. Περάσαμε πολύ ωραία. Αν υπήρχε κάποια παρεξήγηση θα μου το έλεγαν» απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ