Ο εφιαλτικός μήνας της Σκορδά – Μονοψήφιος ο μέσος όρος τον Ιούνιο

Ο εφιαλτικός μήνας της Σκορδά – Μονοψήφιος ο μέσος όρος τον Ιούνιο

Τι συμβαίνει στον Αντ1 με το Πρωϊνό; Με το ζόρι πιάνουν το 10%… με τον Ιούνιο να φαντάζει ως ο χειρότερος μήνας απο ποτέ.

Τι συμβαίνει στον Αντ1 με το Πρωϊνό; Με το ζόρι πιάνουν το 10%… με τον Ιούνιο να φαντάζει ώς ο χειρότερος μήνας απο ποτέ.

Τι συμβαίνει στον Αντ1 με το Πρωϊνό; Με το ζόρι πιάνουν το 10%… με τον Ιούνιο να φαντάζει ώς ο χειρότερος μήνας απο ποτέ. Ο μέσος όρος αναμένεται να μην ξεπεράσει το διψήφιο. Κι αυτό διότι τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας είναι κοντά στο 8%…

 

Η αναγκαιότητα για αλλαγές στο περιεχόμενο είναι δεδομένη, μιας και τα πρόσωπα θα παραμείνουν τα ίδια. Σε μια νέα χρονια και με δεδομένο τον ανταγωνισμό που αναμένεται μεγαλύτερος και πιο σκληρός… το στοίχημα για το πρώην ζεύγος είναι τεράστιο. Και αυτό το γράφω διότι η αλλαγή δεν θα γίνει μαγικά. Και σε περίπτωση που δεν γίνει… η επόμενη χρονιά θα είναι η τελευταία τους στο γυαλί. 

 

Είναι ένα μεγάλο στοίχημα λοιπόν που απαιτεί μεγάλες τομές και αλλαγές χωρίς στεγανά και δηθενιές. Χθές πρώτη ήταν η Καραβάτου… τρώγοντας απο τα “ψίχουλα” του Masterchef, με την Καινούργιου να πιάνει την δεύτερη θέση και την Σκορδά πέντε μονάδες παρακάτω στο 10%. Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις και τους μέσους όρους παρακάτω:

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ