Κατερίνα Καραβάτου: Είναι οριστικό! Διαζύγιο…

Κατερίνα Καραβάτου: Είναι οριστικό! Διαζύγιο…

Οριστικό τέλος στη συνεργασία της Κατερίνας Καραβάτου με το Star μετά από τέσσερα χρόνια γράφεται στις 9 Ιουλίου καθώς τότε πέφτει η αυλαία για την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.

Εδώ και πολύ καιρό ακούγονταν διάφορα για το μέλλον της παρουσιάστριας με το κανάλι αλλά και το τι προτάσεις έχει εκείνη από άλλα κανάλια για συνεργασία.

Και ενώ κάποιοι την ήθελαν να συζητά με το Mega αλλά και το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία της με το Star, για πέμπτο χρόνο, τελικά, σύμφωνα με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τις εγκαταστάσεις στην Κηφισιά και τους μέχρι τώρα συνεργάτες της.

Έτσι, στις 9 Ιουλίου που είναι και η τελευταία μέρα για την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, λύνουν και τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Star επιθυμεί τη νέα σεζόν να έχει ένα ολοκαίνουργιο και φρέσκο πρόγραμμα με νέα και «άκαυτα» πρόσωπα. Μάλιστα, έχουν αρχίσει να την αναζήτηση εκείνων που θα βρεθούν στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του σταθμού. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, το ραδιοφωνικό δίδυμο σε σταθμό της Χαλκίδας που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στους ακροατές, είναι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες της Κατερίνας Καραβάτου.

Δείτε στο βίντεο τι άλλο αποκαλύφθηκε:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ