Survivor: Ο Ασημακόπουλος συγκίνησε όλη την Ελλάδα στην αποχώρησή του με την κίνηση που θα κάνει!

Survivor: Ο Ασημακόπουλος συγκίνησε όλη την Ελλάδα στην αποχώρησή του με την κίνηση που θα κάνει!

Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης μια ανάσα πριν από τον μεγάλο ημιτελικό, αφήνοντας πίσω τους τέσσερεις παίκτες.

Το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης αρχίζει να μετρά αντίστροφα για το φινάλε, καθώς την επόμενη Κυριακή (4/7) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός στην Αθήνα και μια μέρα μετά, Δευτέρα (5/7) ο μεγάλος τελικός.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες σε ένα ακόμη Συμβούλιο του νησιού για να τους ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχαιρετήσει μια για πάντα το νησί.

Μια σημαντική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο τελευταίο Συμβούλιο του νησιού έφερε δάκρυα και συγκινήσεις, καθώς οι παίκτες πριν τον ημιτελικό θα έχουν την χαρά να περάσουν λίγες ημέρες πριν, με τις οικογένειες τους!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor ήταν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ένας από τους τρεις μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από την καλύβα και αποχαιρέτησε τους παίκτες.

Και μπορεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξάφνιασε τους φανατικούς του Survivor μετά το ντόρο με την απουσία της από το βίντεο που δημοσίευσε ο Acun Ilicali, στο Instagram και στο οποίο δεν βρισκόταν πουθενά η παίκτρια, ωστόσο δεν αποχώρησε εκείνη.

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, είδε την πόρτα της εξόδου του Survivor.

«Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός.», είπε κατά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ