Χάλι Μπέρι: Γιορτάζει το Pride τόπλες και με μία διάφανη φούστα που φαίνονται τα πάντα (pics)

Χάλι Μπέρι: Γιορτάζει το Pride τόπλες και με μία διάφανη φούστα που φαίνονται τα πάντα (pics)

Η ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα προς τιμήν της διαφορετικότητας

Η Χάλι Μπέρι ήταν κι αυτή ανάμεσα στους celebrities, που γιόρτασαν τον μήνα του Pride και έστειλε το δικό της υποστηρικτικό μήνυμα προς τιμήν της διαφορετικότητας.

Η Οσκαρική ηθοποιός στάθηκε τόπλες μπροστά στην κάμερα, φορώντας μόνο μία διάφανη φούστα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, αφήνοντας σε κοινή θέα το τατουάζ, που έχει στον γοφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός είχε επιλέξει το συγκεκριμένο τατουάζ με το σχέδιο του ηλίανθου για να καλύψει ένα προηγούμενο, που είχε με το όνομα του πρώην της, Ντέιβιντ Τζάστις, με τον οποίο χώρισαν το ’97. Η ίδια όταν είχε ερωτηθεί για αυτή της την επιλογή, είχε αναφέρει: «Όταν το σκοτάδι πέφτει, αυτά τα λουλούδια κλείνουν για να αναγεννηθούν. Δεν τα επέλεξα τυχαία. Όμως, στην πραγματικότητα, θα προτιμούσα εξ αρχής να μην είχα κάνει το προηγούμενο τατουάζ».

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της, η Χάλι Μπέρι έστειλε στο κοινό της το πιο δυνατό μήνυμα, δείχνοντας την απόλυτη στήριξή της προς την LGBTQ+ κοινότητα. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η αγάπη είναι ΠΑΝΤΑ η απάντηση».

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ