Έλλη Κοκκίνου: Στη Μύκονο με μπικίνι για βουτιές και το κορμί της είναι το κάτι άλλο!

Έλλη Κοκκίνου: Στη Μύκονο με μπικίνι για βουτιές και το κορμί της είναι το κάτι άλλο!

Στη Μύκονο με τη μαμά της και τον γιο της απολαμβάνει τις πρώτες διακοπές για το φετινό καλοκαίρι η Έλλη Κοκκίνου.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια από τις διάσημες παραλίες του νησιού και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η αρετουσάριστη Έλλη με το υπέροχο μπικίνι της παραμένει κορμάρα και καλλονή.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Έλλη Κοκκίνου παρά τον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας, δεν έβαλε κιλά.

αι πώς να βάλει άλλωστε αφού η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι για την τραγουδίστρια το Α και το Ω για καλή υγεία. Χαμογελαστή και με κορμί θεϊκό απόλαυσε τις βουτιές της στην ονειρεμένη παραλία συντροφιά με την μαμά της και τον γιο της αλλά και μια καλή της φίλη.

Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της;

Η ίδια έχει πει πως το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί περιλαμβάνει τέσσερα γεύματα που απέχουν μεταξύ τους τέσσερις ώρες, ενώ πάντα πριν από το φαγητό πίνει ένα ποτήρι νερό και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας 3 λίτρα. Η Έλλη λόγω του ότι πάσχει από κοιλιοκάκη έχει κόψει τη γλουτένη, αντικαθιστώντας τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας.

Λέει «όχι» στα τηγανητά, επιλέγοντας μόνο ψητά και φαγητά κατσαρόλας από κοκκινιστό κοτόπουλο μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα. Ένα από τα μεγαλύτερα διατροφικά μυστικά της είναι πως ενδιάμεσα από τα γεύματα θα φάει ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών μαζί με πράσινο τσάι, ενώ αν το βράδυ βγει για φαγητό το μεσημεριανό της θα είναι light.

Πηγή:gossip.tv

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ