Η Μαρία Ανδρούτσου του 50-50 ρίχνει το Instagram

Η Μαρία Ανδρούτσου του 50-50 ρίχνει το Instagram

Η αγαπημένη Θεσσαλονικιά διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο instagram.

Η Μαρία Ανδρούτσου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και όπως θα δείτε και εσείς είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ! Η εμφάνισή της δεν έχει πλέον καμία σχέση με την τηλεοπτική Ξανθίππη που την είδαμε πρώτη φορά στο γυαλί στην κωμική τηλεοπτική σειρά του MEGA, 50-50.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι βέρα Θεσσαλονικιά αφού εκεί γεννήθηκε το 1969. Όπως καταλαβαίνετε είναι 52 ετών κι όμως σίγουρα θα την περάσει κάποιος για 30αρα!

Η Μαρία Ανδρούτσου σε μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και συγκεκριμένα κάνοντας μαθήματα πιάνου όπου έχει και πτυχίο.

Η μουσική δεν την κέρδισε οριστικά αφού αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κάνοντας το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα, το 2000, στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα Λίφτινγκ που προβλήθηκε για δύο τηλεοπτικές σεζόν από τον Ant1, αναφέρει το tvfreaks.gr. Η Μαρία έχει παίξει και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη Σαββατογεννημένες την σεζόν 2003-2004, ενώ τελευταία την απολαύσαμε στην σειρά του Alpha Έλα στη Θέση μου όπου και ολοκληρώνεται φέτος.

Η αγαπημένη Θεσσαλονικιά διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο instagram όπου πραγματικά θα την δείτε σε απίστευτες φωτογραφίες που σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρούν την ηλικία της. Το αντίθετο μάλιστα! Δείτε την στην τελευταία φωτογραφία από την Θεσσαλονίκη, όπου πραγματικά δείχνει 20 χρόνια νεότερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ