H επιστήμη βρήκε τη λύση. Τι προτιμούν στο πορνό οι Millennials

H επιστήμη βρήκε τη λύση. Τι προτιμούν στο πορνό οι Millennials

Οι Ιάπωνες έχουν τρομερή φαντασία και η Gen Y την τιμά δεόντως.

Για αρχή, ας δούμε ποιοι είναι οι Millennials καθώς επικρατεί ένα μεγάλο μπέρδεμα όσον αφορά τις ηλικίες και τις περίεργες ονομασίες που φωτίζουν σαν neon επιγραφές πάνω από το κεφάλι τους. Ένα τετράδιο σημειώσεων και ένας κίτρινος μαρκαδόρος υπογράμμισης ίσως σας φανούν χρήσιμα στην πορεία. Ξεκινάμε: Οι Millennials, γνωστοί και ως Generation Y ή Gen Y, είναι τα άτομα που πήραν τη σκυτάλη από την Generation X, δηλαδή της γενιάς του 1965 έως τις αρχές του ’80. Κάπου εκεί εμφανίζονται τα άτομα που μας ενδιαφέρουν. Από το 1980 μέχρι και το 2000, τα είκοσι αυτά χρόνια, έχουν την υπογραφή των Millennials αν και πολλοί θεωρούν πως η εποχή τους ξεκινά από το 1981 τελειώνει το 1996. Αυτές είναι περιττές πληροφορίες που θα δυσκολέψουν το έργο μας και θα ήταν προτιμότερο να σχηματίσουμε ένα μεγάλο X.

Η περίφημη Gen Y, φημίζεται για το έργο της και τις απίστευτες αντοχές της στον επαγγελματικό στίβο. Στην πλειοψηφία τους, οι Millennials έχουν μια εξαιρετική σχέση με την τεχνολογία, είναι ρεαλιστές, ενθουσιώδεις, διορατικοί και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο ψηλότερο σκαλί της ιεραρχίας σε μία επιχείρηση. Τους αρέσει επίσης να περνούν το χρόνο τους παρακολουθώντας anime και hentai πορνό.

Τι είναι το hentai: Οι Ιάπωνες έχουν τρομερή φαντασία, αυτό άλλωστε είναι γνωστό. Η λέξη που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν για να περιγράψουν την παρέκκλιση από το φυσιολογικό, όσον αφορά την ερωτική πράξη, είναι hentai. H σημασία της λέξης έχει να κάνει περισσότερο με την μεταμόρφωση και την αλλαγή μορφής και όχι το διαστροφικό ή κάτι ανώμαλο. Η τέχνη αυτή δεν εμφανίστηκε πρόσφατα στη ζωή μας αφού από το 1300 μ.Χ., οι ζωγράφοι της Ιαπωνίας συνήθιζαν να αποτυπώνουν σε χαρτί γυναίκες με μεγάλα στήθη σε κάπως ιδιαίτερες στάσεις.

Τι είναι το anime: Σκεφτείτε τον Mickey ή τον Donald Duck και γενικότερα όλους τους χαρακτήρες της Disney. Μετά κλείστε τα μάτια σας και διαγράψτε τα όλα. Τα anime δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα κινούμενα σχέδια της Δύσης. Τα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα είναι τα μεγάλα μάτια και οι κάπως υπερβολικές τους αντιδράσεις. Οι Ιάπωνες, φυσικά, βρίσκονται πίσω από αυτή την τέχνη και είναι αλήθεια πως τα hentai αντλούν έμπνευση από αυτά. Και το αντίθετο φυσικά, αφού πρόκειται για πρώτα ξαδέλφια που αλληλοσυμπληρώνονται.

Επανερχόμαστε στους Millennials και τις φαντασιώσεις τους. Κινούμενα σχέδια, hentai (cartoon erotica), anime, μεγάλα οπίσθια και μεγάλα στήθη. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι κάθε φορά που ανοίγουν την οθόνη τους για να περάσουν προσωπικό χρόνο με τον εαυτό τους, πληκτρολογούν στην μηχανή αναζήτησης τις συγκεκριμένες λέξεις. Αλλά είναι και αυτό μια πραγματικότητα και τα στοιχεία που είχε μοιραστεί το Ponhub πριν από μερικά χρόνια, το αποδεικνύει. Το πορνό κινουμένων σχεδίων, όμως, προσελκύει και μεγαλύτερους ή μικρότερους σε ηλικία.

Ο ψυχολόγος Leon Seltzer, ο οποίος γράφει συστηματικά στο Psychology Today, θεωρεί ότι το συγκεκριμένο είδος πορνό, έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές διότι προσφέρει απεριόριστες σεξουαλικές φαντασιώσεις στους ενδιαφερόμενους λόγω της δομής τους. «Οι ερωτικές ψευδαισθήσεις απελευθερώνονται από όλους τους φυσιολογικούς περιορισμούς της πραγματικότητας. Μπορεί να αυξήσει την ψευδαίσθηση ότι η λίμπιντό μας έχει πλέον προσγειωθεί σε ένα πιο ειδυλλιακό μέρος». Και είναι αλήθεια αυτό αν σκεφτούμε τις εικόνες που λαμβάνει ο εγκέφαλός μας ακόμα και αν περάσουμε ένα λεπτό παρακολουθώντας τα έπη του Hayao Miyazaki που σε καμία περίπτωση δεν βασίζονται στο σεξ.

Στα hentai συναντά κανείς χαρακτήρες που κυριεύονται από ενοχές για την επικείμενη πράξη αλλά στο τέλος ενδίδουν κάνοντας κάθε τους φαντασίωση πραγματικότητα. Διάφορα φετίχ της πραγματικής ζωής παίρνουν άλλη μορφή, μεταφέρονται στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων και μεγαλοποιούνται. Ακόμα και μια απλή σκηνή, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήταν τίποτα το ιδιαίτερο εκτός της οθόνης, λαμβάνει πολλές διαστάσεις.

Είναι πολύ σύνηθες στο cartoon ή anime porn, διάφορα τέρατα, δαίμονες, πνεύματα, γιγάντια έντομα και ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς, να επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις, τις περισσότερες φορές ακραίες. Η ηλικίες των γυναικών δεν αναφέρονται σχεδόν ποτέ αλλά στην πλειοψηφία τους είναι «αθώες», με ελάχιστες έως μηδαμινές σεξουαλικές εμπειρίες. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτό το πορνό δεν θα έπρεπε να μας ανησυχεί καθώς δεν είναι πραγματικό και κανένας πραγματικός άνθρωπος δεν χρησιμοποιηθεί. Από την άλλη, μπορεί να επικρατήσει σύγχυση στο μυαλό ενός νέου και να θεωρήσει ότι πολλές από τις πράξεις που παρακολουθεί, μεταφέρονται με την ίδια ευκολία και ωμότητα στο κρεβάτι του.

Γιατί όμως οι Millennials έχουν «κόλλημα» με τα κινούμενα σχέδια και τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες; Η μαγική λέξη που ψάχνουμε, είναι η «νοσταλγία». Πολλούς από τους χαρακτήρες που παρακολουθούν, τους έζησαν από τις τηλεοράσεις τους ως παιδιά, τότε που ξυπνούσαν νωρίς τα Σαββατοκύριακα για να μην χάσουν λεπτό από τις περιπέτειές τους. Όλοι μας έχουμε τα κολλήματά μας, απλά η Gen Y τα έζησε πιο έντονα διότι συνέπεσε η παιδική τους ηλικία με την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη. Κάθε παιδική τους ανάμνηση που δημιουργήθηκε μπροστά στην τηλεόραση, τώρα συστήνεται ξανά μέσω μιας απλής αναζήτησης στο διαδίκτυο. Ακόμα και χαρακτήρες από τις ταινίες του Harry Potter, τον Superman ή την Wonder Woman έχουν την τιμητική τους.

Oι άνθρωποι αξιοποιούν την φαντασία τους και την τεχνολογία για να φτάσουν στα όρια των ερωτικών συνόρων. Όλα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που μεγεθύνουν τα καλύτερα σημεία του ανθρώπινου σώματος και έτσι, μοιάζει λογικό που η Gen Y προτιμά να τα anime, τα hentai ή την Ariel. Μοιάζει, μπορεί και να μην είναι λογικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ