Εκατοντάδες swingers έστησαν φεστιβάλ‑σeξ παρά τον κορωνοϊό

Εκατοντάδες swingers έστησαν φεστιβάλ‑σeξ παρά τον κορωνοϊό

Εικόνες από drones δείχνουν εκατοντάδες swingers να έχουν στήσει τις σκηνές τους και να έχουν φέρει τα τροχόσπιτά τους.

Εκατοντάδες swingers έχουν καταφτάσει στο Λινκολνσάιρ της Βρετανίας προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα φεστιβάλ-σeξ διαρκείας τεσσάρων ημερών. Το event πραγματοποιείται παρά τους περιορισμούς που ισχύουν στη χώρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρότι οι διοργανωτές του ισχυρίστηκαν ότι ακυρώθηκε, το φεστιβάλ ξεκίνησε κανονικά. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με εικόνες από drones που δείχνουν εκατοντάδες swingers να έχουν στήσει τις σκηνές τους και να έχουν φέρει τα τροχόσπιτά τους.

Το φεστιβάλ αυτό θα περιλαμβάνει διάφορα… παιχνίδια, όπως φουσκωτά καστράκια, διαγωνισμό βρεγμένης μπλούζας και άλλα, με τους διοργανωτές του να ισχυρίζονται ότι «δεν παραβιάζονται τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού».

Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή, μάλιστα, να κοιμηθούν σε πολυτελή αντίσκηνα τεσσάρων ατόμων, όπου θα μπορούν να απολαύσουν το υδρομασάζ τους, έναν… γυμνό τραγουδιστή, φετιχιστικά demos, ενώ ακόμα μπορούν να συμμετάσχουν και στον διαγωνισμό Mr and Mrs Swingathon 2022.

Σύμφωνα με έναν καλεσμένο, η εκδήλωση δεν είναι ασφαλής, καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημία. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι όλοι ήταν υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουν COVID τεστ πριν την άφιξή τους.

Πηγή: e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ