Γίνονται γονείς Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία!

Γίνονται γονείς Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία!

Τέλος το κρυφτό για το ζευγάρι

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία εδώ και τρία χρόνια έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – όσο μπορούν – την σχέση τους αλλά τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, οπότε… δεν υπάρχει λόγος να παίζουν κρυφτό!

Το σπίτι Μποτία – Φουρέιρα και ο ερχομός ενός παιδιού

Σύμφωνα με τη Real, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, που συμπληρώνουν τρία σχέσης, ζουν κάτω από την ίδια στέγη στη Βάρκιζα από τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία, με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία αγοράστηκε από κοινού και καλύπτει τις ανάγκες τόσο της τραγουδίστριας όσο και του ποδοσφαιριστή.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, αφού στα τρία χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα και προσπαθεί να περνά απαρατήρητο. Αυτή η αλλαγή δείχνει ότι οι δυο τους έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία οικογένειας.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας πιστεύουν πως αυτό που θα τους οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι ο γάμος ή η υπογραφή ενός σύμφωνου συμβίωσης, αλλά ένα παιδί.

“Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σίγουρα προς το παρόν θα αποφύγω τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά, απλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω στη ζωή μου υπέροχους ανθρώπους”, είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Αυτή την περίοδο ο Αλμπέρτο Μποτία βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού οι υποχρεώσεις του με την ομάδα της Μέκκας έχουν ολοκληρωθεί, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την Ελένη Φουρέιρα. Πλέον, επιθυμία του Αλμπέρτο Μποτία είναι να αγωνισθεί σε ομάδα είτε της Ελλάδας είτε της Τουρκίας ώστε να βρίσκεται κοντά στην Ελένη Φουρέιρα.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ