Απίστευτο! Σου δίνουν 30.000 ευρώ για να κάνεις ΣΕΞ με…!!! Πάρε μάτι τι γίνεται

Απίστευτο! Σου δίνουν 30.000 ευρώ για να κάνεις ΣΕΞ με…!!! Πάρε μάτι τι γίνεται

Σκεπτόμενη τους ερωτευμένους ανθρώπους, μια εταιρεία με sex toys, αποφάσισε να δώσει 30k δολάρια για να βοηθήσει τους απανταχού ερωτευμένους να ξανανταμώσουν.

Η πανδημία μέσα σε όλα έχει πλήξει και τις σχέσεις από απόσταση. Ναι, με τα ταξίδια να ζουν τη μεγάλη τους παύση, τα ζευγάρια τα οποία χωρίζονται από ηπείρους, θάλασσες, αεροπορικά εισιτήρια και αποσκευές, δεν περνούν την καλύτερη φάση τους. Σκεπτόμενη όλους αυτούς τους ερωτευμένους ανθρώπους, μια εταιρεία με sex toys, αποφάσισε να δώσει 30k δολάρια για να βοηθήσει τους απανταχού ερωτευμένους να ξανανταμώσουν.

Σε ζευγάρια που αποκοιμιούνται με μια βίντεο κλήση μονίμως ανοιχτή και έχουν βρει ελπίδα στη γλυκιά συντροφιά ενός sex toy, η We-Vibe με το “Reunite Stimulus Package” αποφάσισε να δώσει χρήματα για την επανασύνδεσή τους. Συγκεκριμένα, θα προσφέρει από 3.000 δολάρια σε δέκα διαφορετικά ζευγάρια που η πανδημία έχει καταδικάσει σε ατελείωτη απόσταση. Τα τυχερά αυτά ζευγάρια θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ποσό για πτήσεις, ξενοδοχεία και άλλα διαδικαστικά ζητήματα. Απλώς μόνο όταν σταματήσουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Το δελτίο τύπου αναφέρει πως για την We-Vibe η διατήρηση των σχέσεων από απόσταση είναι βασική προτεραιότητα της εταιρείας, με τη head για τη σεξουαλική ενδυνάμωση να αναφέρει: «Η We-Vibe πιστεύει στη δύναμη της οικειότητας και του «μαζί». Με αυτό το giveaway, ελπίζουμε να καταστήσουμε αυτό δυνατό. Πολλά ζευγάρια πέρασαν μια δύσκολη χρονιά πέρσι, και αυτός είναι ο τρόπος να επενδύσει η εταιρία στη δύναμη του μαζί».

Πηγή: provocateur.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ