Μύκονος: Συνάντηση κορυφής Εμπαπέ, Πιάνιτς, Μποριέλο με τις….«χρυσές» μπριζόλες του Νουσρέτ (pics)

Μύκονος: Συνάντηση κορυφής Εμπαπέ, Πιάνιτς, Μποριέλο με τις….«χρυσές» μπριζόλες του Νουσρέτ (pics)

Το βράδυ της Δευτέρας έφτασε ο για πολλούς καλύτερος επιθετικός του κόσμου στο νησί των ανέμων ενώ Πιάνιτς και Μποριέλο έπαιζαν μπάλα στην άμμο με πιτσιρικάδες και το βράδυ δείπνησαν στον Τούρκο σεφ

Την Δευτέρα το βράδυ προσγειώθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος ο πολύς Κιλιάν Εμπαπέ, που μετά τις απογοητευτικές του εμφανίσεις με την Εθνική Γαλλίας στο Euro ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μένει σύμφωνα με πληροφορίες στο Cavo Tagoo και μάλιστα φωτογραφήθηκε με μικρό θαυμαστή του, ενώ τα είπε με τον Μίραλεμ Πιάνιτς της Μπαρτσελόνα και τον Μάρκο Μποριέλο.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Μίραλεμ Πιάνιτς (αριστερά) και ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Ρόμα, Μάρκο Μποριέλο (δεξιά) – Ανάμεσά τους ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ.

Οι δυο τελευταίοι έπαιξαν μπάλα στην άμμο σε μια ερημική παραλία του νησιού μαζί με πιτσιρικάδες συναχτείς τους απολαμβάνοντας το ματς, ενώ το βράδυ δείπνησαν στο εστιατόριο του Νουσρέτ μαζί με φίλους τους.

Ο Νουρσέτ ταΐζει τον Πιάνιτς

Ο άσος της Παρι Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Μπαπέ

Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να παραγγείλουν τις χρυσές-κυριολεκτικά όμως αφού καλύπτονται με βρώσιμα φύλα χρυσού-μπριζόλες του διάσημου Τούρκου σεφ, ο οποίος έσπευσε στο τραπέζι τους για το καθιερωμένο σόου με το αλάτι.

Μίραλεμ Πιάνιτς και Μάρκο Μποριέλο παίζουν μπάλα με παιδιά σε παραλία της Μυκόνου

Το έκανε μάλιστα και ο Πιάνιτς ενώ ο Νουσρέτ τούς τάισε όλους μια μπουκιά προσωπικά, καρφώνοντας το κρέας με το μαχαίρι του σε ένα από αυτά το σόου που τον έχρισαν ως τον πλέον διάσημο χασάπη του κόσμου.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ