Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα μίλησε για τα γυμνά πλάνα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα μίλησε για τα γυμνά πλάνα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Τι είπε για τις κάμερες που κατέγραψαν τα «καυτά» πλάνα

Μια από τις πιο καυτές στιγμές του φετινού Survivor διαδραματίστηκε στον Άγιο Δομίνικο όταν η παρέα των Amigos θυμήθηκε τις καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο.

Λίγο η ανεβασμένη διάθεση των παικτών, λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες και οι Amigos αποφάσισαν να βγάλουν τα ρούχα αλλά και τα μαγιό τους και να μείνουν εντελώς γυμνοί.

Πρώτος, έμεινε γυμνός ο Ηλίας Μπόγδανος και στην συνέχεια ακολούθησαν οι Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος. Τελευταία στη… γυμνή παρέα μπμήκε η Καρολίνα Καλύβα η οποία ναι μεν έβγαλε το μαγιό της και έμεινε γυμνή αλλά προτίμησε να απολαύσει τον ήλιο από την παραλία και όχι να μπει στη θάλασσα.

Η μόνη που δεν ακολούθησε τους υπόλοιπους ήταν η Ελένη Χαμπέρη η οποία φάνηκε να νιώθει λίγο άβολα με τα όσα γινόντουσαν μπροστά της.

Το πρωί της Τετάρτης, η Καρολίνα Καλύβα, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε το σχόλιο της πρώην παίκτριας του Survivor για τα «καυτά» πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες.

«Το ασπάζομαι στη ζωή μου αυτό. Το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει κι έτσι γεννιέσαι. Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται για το σώμα του. Ούτως ή άλλως εγώ από την πρώτη στιγμή κινήθηκα στον χώρο ελεύθερη και χωρίς πίεση για τις κάμερες. Εκείνη τη στιγμή στην παραλία βρεθήκαμε σε συζητήσεις με τα παιδιά για αυτό το θέμα και το κάναμε», είπε η Καρολίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ