Κόρομι και Ασημακόπουλος δίνουν στεγνά την παραγωγή του Survivor: Τα στημένα σκηνικά

Κόρομι και Ασημακόπουλος δίνουν στεγνά την παραγωγή του Survivor: Τα στημένα σκηνικά

Οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψαν κάτι που υποψιαζόμασταν όλοι.

Στο Πρωινό μίλησε ο Γιώργος Κόρομι αποκαλύπτοντας τα στημένα σκηνικά του Survivor – και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον επιβεβαίωσε.

Ο Κόρομι έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι το σκετς που είχαν κάνει μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου που είχε σχολιαστεί αρνητικά ήταν στημένο και τους το είχε ζητήσει η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτό ήταν κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δεν έμεινε εκεί! Προέβη και σε άλλη μία αποκάλυψη!

Εκτός από το σκετς το οποίο ήταν στημένο, ήταν επίσης στημένο και το σκηνικό εκείνο που οι παίκτες έβγαλαν τα μαγιό τους και έκαναν μπάνιο γυμνοί.

Έτσι λοιπόν λύθηκε και μια απορία καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να ξέρουν αν αυτό ήταν κάτι που το αποφάσισαν μόνοι τους ή το έκαναν μετά από οδηγίες των ανθρώπων της παραγωγής.

«Κάποια ήταν σεναριακά. Ήταν όντως της παραγωγής κάποια πράγματα, όπως αυτό που έγινε με τον Τριαντάφυλλο. Δεν μπορούσα να δώσω την παραγωγή αλλά τώρα είδα τον Κόρομι που το έκανε. Και το άλλο επίσης ήταν στημένο με τον γυμνισμό. Εμείς θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα, ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε με το σώμα μας και αυτοί το βγάλανε γυμνισμό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ