Καλοκαίρι σε ευχαριστούμε: Η Σταματίνα έβγαλε τα… κουμπούρια της (pic)

Καλοκαίρι σε ευχαριστούμε: Η Σταματίνα έβγαλε τα… κουμπούρια της (pic)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό - άλλοτε με μπικίνι και άλλοτε με ολόσωμο - χωρίς ρετούς και φίλτρα και εμείς υποκλινόμαστε γιατί το κορμί της είναι αψεγάδιαστο μετά από τρεις γέννες!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε τις πρώτες βουτιές της με τον Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους, την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη.

Η παρουσιάστρια του Happy Day μπορεί να μεγαλώνει, να έχει τρία υπέροχα παιδιά, όμως η σιλουέτα της είναι απίστευτη!

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της χωρίς καμία επεξεργασία και με μαγιό και «μείναμε άφωνοι» με το κορμί της!

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό είναι άκρως εντυπωσιακές! Η παρουσιάστρια έχει ένα καλλίγραμμο κορμί παρά τις τρεις γέννες. Και μπορεί να δημοσίευσε αρκετές από την πρώτη της απόδραση, όμως μία συγκεκριμένη φωτογραφία της με μπικίνι μας έκανε να «τα χάσουμε»!

Η Σταματίνα ακολουθεί μία σωστή διατροφή και προσπαθεί να γυμνάζεται.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Από τα 18 μου άρχισα να προσέχω τι τρώω και να γυμνάζομαι. Μου αρέσει να είμαι λεπτή. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα πολύ βαριά φαγητά το βράδυ, ενώ δυο φορές την εβδομάδα καλομαθαίνω τον εαυτό μου με ένα γλυκό. Γενικότερα πίνω αρκετό νερό και κινούμαι πολύ».


Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ