Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απόλυτη Ελληνίδα μάνα στην παραλία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απόλυτη Ελληνίδα μάνα στην παραλία

Την Σταματίνα την αγαπάμε πολύ!

Και αυτή τη φορά την αγαπήσαμε λίγο περισσότερο γιατί ταυτιστήκαμε μαζί της όταν την είδαμε στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε από την παραλία.

Οι τίτλοι που θα δίναμε στην παρακάτω φωτογραφία; Multitasking mum, Αθάνατη Ελληνίδα μάνα, η Ελληνίδα μάνα στην παραλία, η οργανωμένη μαμά της παραλίας.

stamatina tsimtsili diakopes mitrotita 2

Όπως βλέπετε και εσείς στην παραπάνω εικόνα η παρουσιάστρια είναι φορτωμένη με όλες τις τσάντες της οικογένειας και βαδίζει πίσω από τα παιδιά της καθώς φεύγουν από την παραλία. Το σχόλιο που τη συνόδευσε; Άκρως χιουμοριστικό. «Ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθείς fit στις διακοπές είναι να κουβαλάς τα συμπράγκαλα της οικογένειάς σου! #fact!». Και πόσο συμφωνούμε μαζί της. Όχι, όχι στο «να κρατηθείς fit». Στις διακοπές δεν θέλουμε να είμαστε fit. Θέλουμε να χαλαρώσουμε, να ξεφύγουμε λίγο διατροφικά και να απολαύσουμε στο έπακρο τις μέρες που έχουμε στην διάθεσή μας.

Εμείς συμφωνούμε μαζί της στο άλλο… στο «συμπράγκαλα της οικογένειας». Και μην μας πείτε ότι δεν έχετε γεμίσει και εσείς τσάντες και τσαντάκια για την παραλία γιατί θα ψεύδεστε. Τσάντα για τις πετσέτες, τσάντα για τα παιχνίδια, τσάντα για δεύτερες πετσέτες, στεγνά μαγιό και αντηλιακά και φυσικά ψυγειάκι παραλίας ή ισοθερμική τσάντα. Και που τα σκεφτήκαμε… πονοκέφαλος μας έπιασε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή η οργανωμένη μαμά της παραλίας

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν αρκετοί τύποι μαμάδων στην παραλία. Η χαλαρή μαμά, η ζεν μαμά, η «το βλέπει το παιδί κανείς» μαμά, η «έλα να σου βάλω αντηλιακό» μαμά, η κλασική μαμά και η οργανωμένη μαμά. Σε αυτή την κατηγορία θα βάλουμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή μιας και από τις τσάντες που κουβαλά, φαίνεται πόσο οργανωμένη πάει στην παραλία.

Η γυμναστική του χειμώνα την ανταμείβει καθώς δεν λυγίζει κουβαλώντας τρεις τσάντες στα χέρια της. Τσάντες όπου με δεξιοτεχνία έχει καταφέρει να στριμώξει το λιγότερο 4 βασικές πετσέτες και δύο για να βρίσκονται για παν ενδεχόμενο, κουβαδάκια, νεροπίστολα, βατραχοπέδιλα, μαγιό, αντιηλιακά (παιδικά, προσώπου, σώματος, μαλλιών), γυαλιά, καπέλα, βιβλία, φρούτα και το φαρμακείο του καλοκαιριού.

Οπότε, όσοι την βρείτε κάπου στην Πάρο, μην εκπλαγείτε αν την δείτε με το φρούτο στο χέρι να κυνηγάει τον Γιαννάκη να φάει μια μπουκιά ή να φωνάζει στα παιδιά να μην πηγαίνουν στα βαθιά.

Υπέροχες διακοπές

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντα καρτερεί με λαχτάρα τις καλοκαιρινές της διακοπές και αποσύρεται για αρκετούς μήνες με την οικογένειά της, στο ησυχαστήριό της στην Πάρο μέχρι τον Σεπτέμβρη που αρχίζει ξανά δουλειά.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες. Μπορεί να μην φαίνονται σε αυτές τα παιδιά, αλλά φαίνεται η μάνα Σταματίνα, που ναι, της βγάζουμε το καπέλο που τα καταφέρνει με τρία παιδιά στις διακοπές.

Πηγή: mothersblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ