Το ήξερες; Δες πως θα γίνεις μάστερ στο σεξ

Το ήξερες; Δες πως θα γίνεις μάστερ στο σεξ

Αν θέλεις να γίνεις μάστερ στο σεξ, οφείλεις να γνωρίζεις 5 πράγματα για το γυναικείο κορμί!

Αν νομίζεις (στον ανδρικό πληθυσμό απευθυνόμαστε) ότι μόνο ο γυναικείος εγκέφαλος είναι περίπλοκος, είσαι γελασμένος. Το γυναικείο σώμα είναι ακόμη πιο πολύπλοκο και μεγαλειώδες. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την σεξουαλική διάθεση της γυναίκας, κάθε εγχειρίδιο είναι ανεπαρκές.

Έτσι, καλό θα ήταν να γνωρίζεις από πριν –  πριν το κρεβάτι εννοούμε –  κάποια πράγματα για να μεγαλώσει η σεξουαλική της επιθυμία. Εμείς σου δίνουμε μερικές απαραίτητες πληροφορίες ώστε να γνωρίζεις πώς θέλει- και άρα πρέπει- να φερθείς στο κορμί της!

Το μυαλό της είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο.

Αν πραγματικά θέλεις να την ικανοποιήσεις, πρέπει να ξεκινήσεις από την κορυφή-δηλαδή το κεφάλι της- και μετά να κατέβεις προς τα κάτω. Γιατί ακόμη και αν ο στόχος σου βρίσκεται ξεκάθαρα ανάμεσα στα πόδια της, χωρίς να παίξεις με το μυαλό της δεν θα φτάσεις πουθενά (και ειδικά εκεί…)

Μίλα της. Η γλώσσα ακόμα και όταν μιλάει, μπορεί να λειτουργήσει αφροδισιακά για τις γυναίκες. Προτού λοιπόν περάσεις στην πράξη, μη  διστάσεις να της πεις ψιθυριστά όλα αυτά που φαντάζεσαι ότι κάνετε μαζί. Τα λόγια σου θα πάνε κατευθείαν στον εγκέφαλό της, κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο απολαυστικά και για τους δυο σας.

Όλα κινούνται γύρω από την κλειτορίδα της

Τόσο απλά. Αν δεν μπορείς να την ικανοποιήσεις, να είσαι σίγουρος πως θα βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει. Δε μπορείς να μη γνωρίζεις ότι η κλειτορίδα είναι ακριβώς πάνω από την «πόρτα» που θες να πολιορκήσεις. Μην σου φαίνεται αγγαρεία ν’ ασχοληθείς με αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό μέρος του σώματός της, ειδικά όταν περίπου το 75% του γυναικείου πληθυσμού, δηλώνουν κλειτοριδικό οργασμό.

Δεν θέλει βιασύνες

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, για να γίνει καλό σεξ χρειάζεται χρόνος και όρεξη. Δηλαδή προκαταρκτικά. Δεν είναι θέμα γούστου. Πρέπει να γίνουν ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά για την επόμενη φάση. Στο σεξ πρέπει να περνούν και οι δύο καλά. Ασχολήσου με το στήθος της και την ηβική της περιοχή, μέχρι να σε καλέσει η ίδια για το «κυρίως πιάτο». Μέχρι τότε, επένδυσε στο ζέσταμα.

Της αρέσουν τα παιχνίδια

Κι όμως ναι. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα sex toys είναι το μέσο για ακόμα περισσότερους (δικούς της) οργασμούς, δηλαδή μεγαλύτερη απόλαυση και άρα ευτυχία! Δε σε προτρέπουμε να δώσεις τη θέση σου σ’ ένα δονητή, αλλά να τον συμπεριλάβετε στο ερωτικό σας παιχνίδι. Γιατί; Γιατί φέρνει στο κρεβάτι σας κάτι διαφορετικό. Φεύγει η συνήθεια και η βαρεμάρα. Γιατί αν ξέρεις να τον χρησιμοποιείς σωστά, θα γίνει εργαλείο και θα την παραδώσει «ετοιμοπόλεμη» στα χέρια σου.

Είναι ανθεκτικό στην υγρασία

Ο άγραφος κανόνας λέει πως αν τα πράγματα «εκεί κάτω» έχουν γίνει «μούσκεμα», σημαίνει πως κάνεις κάτι σωστά. Έλα όμως που σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν ισχύει. Γιατί για μερικές γυναίκες ο ξηρός κόλπος είναι μια αναπόφευκτη καθημερινότητα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με σένα, αλλά με την υγεία και την ενυδάτωση του κορμιού της. Και κάπου εδώ λοιπόν το λιπαντικό έρχεται να σώσει την κατάσταση.

Πηγή: asisters.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ