Μοιράζει εγκεφαλικά: Η Χριστίνα Ορφανίδου… τραντάζεται και χάνεται το φως (Vid)

Μοιράζει εγκεφαλικά: Η Χριστίνα Ορφανίδου… τραντάζεται και χάνεται το φως (Vid)

Η πιο πληθωρική και χυμώδεις περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης μας πέταξε τα μάτια έξω (πάλι) με τη φυσική ομορφιά και τα κάλη της.

Είναι μία από τις πιο πληθωρικές παρουσίες που έχουν παρελάσει από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Εγινε γνωστή από το Big Brother, αλλά ακόμη πιο γνωστή από τα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, που κυκλοφόρησαν εν αγνοία της και προκάλεσαν σάλο. Με τη Χριστίνα Ορφανίδη να αποτελεί, ούτως ή άλλως, ένα σεξ σύμβολο. Ενα κορίτσι χυμώδες, που δεν περνάει απαρατήρητο. Ακόμη και χωρίς να το προσπαθεί.

Η ίδια σε ένα από τα ποσταρίσματά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χρησιμοποίησε στίχους από το «Not Your Barbie Girl» της Ava Max: «Δεν είμαι το Barbie girl σου, ζω στον δικό μου κόσμο, δεν είμαι πλαστική, πες με κλασική. Δεν μπορείς να με αγγίξεις εκεί, δεν μπορείς να αγγίξεις το σώμα μου, παρά μόνο εάν σε αφήσω. Δεν είναι η Barbie σου…». Και συνόδευσε το ποστάρισμά της με μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χριστίνα Ορφανιδου (@xristinaorfanidou_)

Αλλά αυτό ήταν μόνο η Αρχή, διότι η Χριστίνα είχε κι άλλες… αποκαλύψεις να κάνει στο κοινό που την ακολουθεί. Ταράζοντας τον ανδρικό πληθυσμό με την νέα ανάρτησή της. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντε όπου δεν κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να περπατάει μέσα στη ζέστη. Βεβαίως, όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι παραπάνω. Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο… Καθώς το… τράνταγμα μας έβγαλε τα μάτια!

Βεβαίως, καλά να είναι, αυτό το κορίτσι έχει τον τρόπο της να προκαλεί τέτοιες… εξάψεις με την πληθωρική και χυμώδη παρουσία της. Και επειδή το καλοκαίρι διαρκεί ακόμη, τα καλύτερα μάλλον έρχονται. Με την κούκλα Χριστίνα να συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της. Εξάλλου, ως παίκτρια του πόκερ, γνωρίζει πολύ καλά να παίζει με το μυαλό μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ