Τρελό… χουνέρι από Καραβάτου σε Λιάγκα και Σκορδά – Ποιον «κλέβει» μέσα από την αγκαλιά τους

Τρελό… χουνέρι από Καραβάτου σε Λιάγκα και Σκορδά – Ποιον «κλέβει» μέσα από την αγκαλιά τους

H Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μετακόμισή της στο Mega. Οι συζητήσεις της με το κανάλι, όχι απλώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία.

H παρουσιάστρια, όπως αποκάλυψε το iciao, θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Θα κληθεί να τα βάλει με τη Ναταλία Γερμανού που φέτος πήρε την πρωτιά με χαρακτηριστική άνεση.

Επίσης θα βρεθεί αντιμέτωπη και με τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα. Η Κατερίνα Καραβάτου στις συζητήσεις με το Mega έκανε αναφορά και στο πάνελ της εκπομπής της. Και μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έβαλε φωτιά σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

 

Κι αυτό γιατί ζήτησε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη με τον οποίο συνεργάστηκε εξαιρετικά στη Φωλιά των Κου Κου. Ο δημοσιογράφος φαινόταν όμως ότι βρίσκεται μία ανάσα από τον Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Λιάγκας (σημειωτέον του είναι πολύ καλός φίλος του) είχε προτείνει τη μεταγραφή αυτή για να καλύφθεί το κενό του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Η Φαίη ήταν σύμφωνη και όλα έδειχναν τελειωμένα.

Τώρα βέβαια αλλάζουν οι ισορροπίες, αφού η Καραβάτου επιχειρεί να τον «κλέψει» μέσα από την αγκαλιά τους. Ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την άτυπη μάχη; Άγνωστο αφού είναι αμφίρροπη. Πάντως, οι εξελίξεις δεν πρόκειται να αργήσουν.

Πηγή: iciao.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ