Η αποκάλυψη του Μαραντίνη για τη σχέση του με τη Χρηστίδου μετά το χωρισμό

Η αποκάλυψη του Μαραντίνη για τη σχέση του με τη Χρηστίδου μετά το χωρισμό

«Με τη Σίσσυ δουλεύουμε, τη βρίσκουμε, και τη χάνουμε συνέχεια»

Για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. Με τη Σίσσυ δουλεύουμε, τη βρίσκουμε, και τη χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου», είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου στο Realfm.

Όσο για τους γιους του είπε: «Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ».

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ