Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Τρελαίνει τη Μύκονο με το στρινγκ μαγιό της

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Τρελαίνει τη Μύκονο με το στρινγκ μαγιό της

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ξανθιά καλλονή βρίσκεται στο νησί των Ανέμων και ξεσηκώνει θύελλες με την «καυτή» παρουσία της.

Influencer με τα όλα της, με πτυχές ευαίσθητες και ρομαντικές που πλαισιώνουν το πανέμορφο πρόσωπο και κορμί της, την καθιστούν περιζήτητη και ερωτεύσιμη. Μια από τις πιο όμορφα και καυτές καλλονές του εγχώριου star system. Ο λόγος φυσικά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που χώρισε και «πνίγει» τον καημό του διαζυγίου της στη Μύκονο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ είχε δηλώσει το εξής:

«Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Έχει βρεθεί άντρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του. ήταν ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.

Χαίρομαι που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν πια δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι».

Αυτή την περίοδο, απολαμβάνει τις διακοπές της και το κάνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, ανεβάζει εκρηκτικές φωτογραφίες με καυτά στρινγκ μαγιό που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Δείτε την ανάρτηση που έσπασε το Instagram:

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ