ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ – Η Άννα τρελάθηκε και τα έβγαλε όλα – Πάνω και κάτω ΟΛΟΓΥΜΝΗ – Τι τούμπανο!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ – Η Άννα τρελάθηκε και τα έβγαλε όλα – Πάνω και κάτω ΟΛΟΓΥΜΝΗ – Τι τούμπανο!

Το εντυπωσιακό μοντέλο ποζάρει αποκλειστικά για λογαριασμό του ελληνικού Playboy και στο φακό της Tatiana Mertsalova.

Στο Playboy έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες που σπάνε τα όρια. Που σπάνε τα στερεότυπα και που ταβάνι τους είναι μόνο ο ουρανός. Είναι εκείνα τα κορίτσια που γίνονται έμπνευση και αποτελούν πρότυπα γυναικείας ενδυνάμωσης. Εκείνα τα κορίτσια που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με το γυμνό, το θεωρούν ως την απόλυτη μορφή ελευθερίας και κλείνουν τα αυτιά στις οπισθοδρομικές σειρήνες του συντηρητισμού.

Ένα από αυτά είναι και η Anna Ioannova. Το μοντέλο από τη Ρωσία των 157.000 ακόλουθων στο Instagram πόζαρε στο φακό της Tatiana Mertsalova για χάρη του ελληνικού Playboy. Η Anna έχει ξεκινήσει το ταξίδι της στο modeling από το 2009.  Στο βιογραφικό της θα βρεις συνεργασίες με κορυφαία brands, φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας, workshops, ημερολόγια και έχει αποτελέσει μούσα αρκετών σχεδιαστών.

Εκτός από το modeling, δηλώνει καλλιτέχνιδα και ορειβάτισσα. “Η τέχνη και τα ταξίδια είναι τα κύρια πάθη μου στη ζωή. Έχω δημιουργήσει μία online gallery με ερωτική τέχνη την οποία έχω ονομάσει AVE NU και στον ελεύθερό μου χρόνο, λατρεύω την ορειβασία. Κάνω πεζοπορίες σε μεγάλο υψόμετρο και είμαι βέβαιη ότι η βασική αξία ενός ατόμου είναι η ομορφιά της προσωπικότητάς του”.

Ωστόσο αξίζει να αναφερθούμε και σε εκείνη τη γυναίκα  που βρέθηκε πίσω από το φακό. Ο λόγος για την Tatiana Mertsalova. Πρόκειται για μία freelance φωτογράφο από την Αγία Πετρούπολη που ασχολείται επαγγελματικά με το αντικείμενο την τελευταία δεκαετία. Δουλεύει περισσότερο με γυναικεία πορτρέτα και όχι τόσο συχνά με το γυμνό.

Ωστόσο στην περίπτωση της Anna είπε να κάνει μία εξαίρεση και το αποκλειστικό αποτέλεσμα που θα δεις στην gallery του ελληνικού Playboy είναι μοναδικό.

Πηγή: playboy.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ