Βανδή – Κοκκίνου – Φόρεσαν μπικίνι, πόζαραν μαζί και οι κοιλιακοί τους δεν παίζονται

Βανδή – Κοκκίνου – Φόρεσαν μπικίνι, πόζαραν μαζί και οι κοιλιακοί τους δεν παίζονται

Σε summer mood οι δύο τραγουδίστριες!

Οι celebrities η μία μετά την άλλη εγκαταλείπουν την Αθήνα και ταξιδεύουν προς τους πιο όμορφους προορισμούς εντός ή εκτός Ελλάδας. Τι να κάνουν, άλλωστε, στην πρωτεύουσα, ειδικά τώρα που η θερμοκρασία έχει ξεπεράσει τους 40 βαθμούς;

Ακριβώς σε αυτήν τη φάση βρίσκονται η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Βανδή. Μόνο που… οι δύο συνάδελφοι δεν ταξίδεψαν για να κάνουν διακοπές, αλλά για επαγγελματικούς σκοπούς. Περίμενε! Θα στα πω όλα παρακάτω.

Στην Κύπρο με μπικίνι η Βανδή με την Κοκκίνου

Για επαγγελματικούς λόγους βρίσκονται στην Κύπρο η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου. Η Δέσποινα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο του νησιού με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ η Έλλη τραγουδάει σε άλλο μαγαζί μαζί με τον Λούκα Γιώρκα.

Τα μεσημέρια, ωστόσο, οι δύο celebrities δεν έχουν δουλειά, οπότε βρήκαν… την ευκαιρία να τα πουν και όχι μόνο.

Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου απόλαυσαν σήμερα το μεσημέρι το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου και φόρεσαν τα καυτά μπικίνι τους αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο ωραία κορμιά διαθέτουν. Να, πάτα το play στο βίντεο και δες και μόνη σου!

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Βανδή μετά τον χωρισμό

Πριν μερικές εβδομάδες η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε τη λύση του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια. Η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει απολύτως καμία δήλωση για την αλλαγή αυτή στη ζωή της, όμως προχώρησε σε μια άλλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Η Δέσποινα άλλαξε τα μαλλιά της βάζοντας- προφανώς- extensions, αφού μάκρυναν πολύ, ενώ τα άνοιξε αρκετά αποκτώντας πια ένα μελί-ξανθό χρώμα.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ