Ριάνα – Είναι δισεκατομμυριούχος – Πώς έγινε η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον πλανήτη;

Ριάνα – Είναι δισεκατομμυριούχος – Πώς έγινε η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον πλανήτη;

Είναι η δεύτερη πλουσιότερη αυτοδημιούργητη διασημότητα μετά την Όπρα.

Εκτός από τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας προσθέστε έναν ακόμη τίτλο στις ιδιότητες της 33χρονης Ριάνα, εκείνη της δισεκατομμυριούχου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η καθαρή αξία της 33χρονης σταρ υπολογίζεται στα 1, 7 δισεκατομμύρια δολάρια, χρήματα που προέκυψαν όχι μόνο από τις δραστηριότητές της στη μουσική ψυχαγωγία. Πιο συγκεκριμένα η σταρ από τα Μπαρμπέιντος έχει πλουτίσει από τη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty (μια κοινή επιχείρηση 50-50 με τον γαλλικό όμιλο πολυτελείας LVMH που διευθύνεται από τον Μπερνάρ Αρνό, το δεύτερο πλουσιότερο άτομο στον κόσμο), τη σειρά εσωρούχων Savage by Fenty καθώς και πολλές εμπορικές της συνεργασίες.

«Η πλειοψηφία των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων της περιουσίας της, εκτιμάται ότι δεν είναι από το τραγούδι αλλά από καλλυντικά», δήλωσε ο εκδότης του Forbes, Κέρι Ντόλαν. Η έξυπνη κίνηση της Ριάνα που έκανε τη διαφορά; Όπως είπε ο ίδιος, «τo 2017 όταν κυκλοφόρησε η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά καλλυντικών της, η ίδια έλαβε πολλούς επαίνους επειδή υπήρχαν περισσότερες από 40 αποχρώσεις για όλους τους τόνους του δέρματος, κάτι που εκείνη την εποχή, δεν είχαν τολμήσει άλλα brands καλλυντικών. Δεν υπήρχε τόση πληθώρα επιλογών».

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, η Fenty Beauty αξίζει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια περίπου από την καθαρή περιουσία των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων της σταρ. Αυτή η καθαρή αξία καθιστά την εξωτικής ομορφιάς Ριάνα την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο και τη δεύτερη πλουσιότερη αυτοδημιούργητη διασημότητα μετά την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Πηγή: ΟΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ