Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θα τη λατρέψετε με αυτές τις νέες αρετουσάριστες φώτο με ολόσωμο μαγιό!

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θα τη λατρέψετε με αυτές τις νέες αρετουσάριστες φώτο με ολόσωμο μαγιό!

Μετά από τρεις γέννες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα, όπως μαρτυρούν και οι νέες αρετουσάριστες φωτογραφίες της με ολόσωμο μαγιό!

Η παρουσιάστρια του Happy Day απολαμβάνει και φέτος τις διακοπές της στην Πάρο με τα τρία της παιδιά και κάθε φορά που πηγαίνει στην παραλία μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή σιλουέτα της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της: «Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι».

Και είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο προσέχει την διατροφή της στο περιοδικό shape: «τρώω λίγο πιο στεγνά. Επίσης, αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει κορμί «λαμπάδα» και τρανή απόδειξη οι παρακάτω αρετουσάριστες φωτογραφίες της! Δείτε τες!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ