Κατερίνα Παπουτσάκη – Τρελαίνει κόσμο στα 42 της με το κόκκινο μπικίνι

Κατερίνα Παπουτσάκη – Τρελαίνει κόσμο στα 42 της με το κόκκινο μπικίνι

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνά οικογενειακές στιγμές στην Δονούσα και οι φωτογραφίες της με κόκκινο μπικίνι στα 42 της χρόνια είναι το κάτι άλλο!

Η ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τους δυο γιους της, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Το πρόγραμμα στο νησί περιλαμβάνει βουτιές στη θάλασσα, παιχνίδια στην παραλία – όπου ο φωτογραφικός του gossip-tv.gr τους τσάκωσε και φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια και πολλές βόλτες!

Η ηθοποιός με τέτοιο κορμί λαμπάδα που διαθέτει μετά από δύο γέννες, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη! Έβαλε το κατακόκκινο μαγιό της και μαγνήτισε τα βλέμματα!

Η ηθοποιός, όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της στην πρώτη της εγκυμοσύνη πήρε 16 κιλά, ενώ στη δεύτερη που έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι και πήρε 25.

Συγκεκριμένα είπε: «Στα 40 πήρα 25 κιλά… δεν ήμουν 33 όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη με τον Μάξιμο, που έλεγα εντάξει θα τα χάσω γρήγορα και θα επανέλθω στην πρότερη κατάσταση και ταυτόχρονα αισθάνεσαι ότι μεγαλώνεις…».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη όμως μπορεί να πήρε 25 κιλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, όμως τα έχασε γρήγορα και έχει πια αψεγάδιαστη σιλουέτα!

«Γενικώς έχω μάθει από μικρή να τρέφομαι υγιεινά, μου αρέσουν τα φρούτα, τα λαχανικά, και ακόμα και όταν παραγγέλνω απέξω προσπαθώ να προσέχω τι θα φάω. Από την άλλη βέβαια δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι και επιρρεπής σε γαστρονομικές παρασπονδίες, γιατί μου αρέσουν οι λιχουδιές και οι γευστικές εμπειρίες. Βέβαια από τη φύση μου δεν θα φάω μεγάλες ποσότητες οπότε δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα..», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της για τη διατροφή της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στα 42 της χρόνια έχει το απόλυτο κορμί και για του λόγου το αληθές δείτε τις πρώτες αρετουσάριστες φωτογραφίες της από την Δονούσα που βρίσκεται με την οικογένειά της.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ