Δε θα το πιστεύετε – Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Δέσποινας Βανδή μετά τον Ντέμη

Δε θα το πιστεύετε – Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Δέσποινας Βανδή μετά τον Ντέμη

Χαμογελάει ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Από τότε που ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η αλήθεια είναι πως φήμες την θέλουν ξανά ερωτευμένη. Στην αρχή χρέωναν στην Δέσποινα Βανδή έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα είναι και παντρεμένος αλλά… τώρα έρχονται άλλες πληροφορίες στο φως!

Η Σούλα Γκλάμορους που έχει… ρεπόρτερ παντού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως ναι (!) η Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον έρωτα αλλά όχι στα μάτια του εν λόγω ηθοποιό αλλά… στα μάτια ενός φίλου του! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε ενώ άφησε υπαινιγμούς πως σε λίγο καιρό όλα θα φανούν!

Η ανάρτηση της Σούλας Γκλάμορους για την Δέσποινα Βανδή
«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Με μελαχρινό συνοδό στην παραλία μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη
Λίγες μέρες μετά την κοινή ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Δέσποινα Βανδή περνά μια από τις πιο επώδυνες – ίσως και μια από τις πιο δύσκολες – φάσεις της, ανατρέποντας το παρελθόν και προσπαθώντας να ισορροπήσει το παρόν, γιατί, όσο απότομες κι αν είναι οι ανηφόρες, η ζωή συνεχίζεται και ούτε τελειώνει με έναν χωρισμό… Αντίθετα τραγουδιέται ευχάριστα, όπως εξάλλου έχει κάνει άλλοτε εκείνη στο παρελθόν φωνάζοντας δυνατά “Ναι, περνώ και μόνη μου καλά!”…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ