Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το … παραμύθι Λιάγκα – Σκορδά. Έκθετοι απέναντι στο κανάλι…

Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το … παραμύθι Λιάγκα – Σκορδά. Έκθετοι απέναντι στο κανάλι…

Ήταν από τα μεγάλα fake news της προηγούμενης χρονιάς.

Ήταν από τα μεγάλα fake news της προηγούμενης χρονιάς. Λιάγκας – Σκορδά όχι μόνο έβγαλαν το «fake αποκλειστικό» για τον γάμο Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου αλλά επέμειναν και την επόμενη μέρα στην εκπομπή τους σε μια κίνηση προς το κανάλι πως εκείνοι κάνουν «κουμάντο» στο «Πρωινό» και κανείς άλλος.

Σήμερα θα σας αποκαλύψω άγνωστο παρασκήνιο: Στο κανάλι τότε και καθώς επικράτησε πανικός αφού η Δανάη Μιχαλάκη είναι βασική πρωταγωνίστρια του σταθμού (Η «Δρόσω» στις «Άγριες Μέλισσες») οι παρουσιαστές ισχυρίστηκαν αρχικά πως ο γάμος έγινε και ήταν κρυφός πολιτικός και σε δεύτερο χρόνο πως τελικά ο γάμος ακυρώθηκε γιατί μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα το ζευγάρι δεν ήθελε να προχωρήσει στο μυστήριο.

Όμως και αυτό το επιχείρημα κατέπεσε προχθές. Το ζευγάρι και τώρα θα είχε ένα ωραιότατο πρόσχημα να ακυρώσει το γάμο με την τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα. Όμως παντρεύτηκαν κανονικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φαμφάρες και όσο μπορούσαν με διακριτικότητα.

Άλλωστε ποτέ το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν επεδίωξε τη δημοσιότητα. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος λοιπόν απ’ την αρχή για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Και ερχόμαστε στο τώρα:

Όπου όλο και περισσότεροι πρωταγωνιστές από τις «Μέλισσες» έχουν εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία τους να μην βγουν την επόμενη σεζόν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τάση που είχε διαμορφωθεί ξεκάθαρα και από πέρσι όταν οι περισσότεροι επέλεξαν την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να δώσουν συνέντευξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ