Έρευνα – Θα σας εκπλήξει το ποσοστό των γυναικών που τελικά φτάνει σε οργασμό

Έρευνα – Θα σας εκπλήξει το ποσοστό των γυναικών που τελικά φτάνει σε οργασμό

Κυρίες, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τον έλεγχο της ευχαρίστησής σας.

Η εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων We-Vibe διαπίστωσε ότι οι άνδρες φτάνουν σε οργασμό πιο γρήγορα από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σύμφωνα με την έρευνά της, το 48,6 τοις εκατό των ανδρών «πάντα» φτάνουν σε οργασμό, ενώ μόνο το 20,3 τοις εκατό των γυναικών είναι σε θέση να κορυφώσουν.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει χάσμα 28,3 % μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ο κύριος λόγος αυτής της αντίθεσης είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται πρόσθετη διέγερση της κλειτορίδας προκειμένου να φτάσουν σε οργασμό ενώ κάνουν σεξ.

«Αυτά τα αποτελέσματα δεν υποδηλώνουν ότι το σεξ πρέπει να είναι ένας αγώνας κορυφής. Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρέπει πρώτα απ ‘όλα να φέρει ευχαρίστηση και στους δύο εμπλεκόμενους συντρόφους », εξήγησε η επικεφαλής της σεξουαλικής ενδυνάμωσης της We-Vibe, Johanna Rief σε δελτίο τύπου. «Έτσι, όποιος θα ήθελε να έρθει σε οργασμό, είτε πριν είτε μετά τον σύντροφό του, θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει».

Για να βοηθήσει όσους χρειάζονται λίγη βοήθεια, η We-Vibe κυκλοφόρησε μια νέα χρωματική δίοδο για τον δονητή Melt: «Midnight Blue». Ο δονητής κλειτορίδας διαθέτει κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Pleasure Air, η οποία διεγείρει τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις της κλειτορίδας μέσω παλλόμενων κυμάτων αέρα και ήπιας αναρρόφησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ