Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ;

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού και η υπόσχεση.

Στο «τιμόνι» του «Κάτι Ξαναψήνεται» βρίσκεται και επισήμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, που στις 23 Ιουλίου υπέγραψε το συμβόλαιό της με την Acun Medya, επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα διαφορετικό πρότζεκτ. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται και στην επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ: «Μας προσκαλεί σε ένα καθημερινό, απολαυστικό ραντεβού».

 Αναλυτικά:

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έρχεται στον ΣΚΑΪ και στρώνει τραπέζι με συνδαιτυμόνες… τη νοστιμιά, το χιούμορ, τις απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και 2.500 ευρώ!

Η παρουσιάστρια, κάθε εβδομάδα, μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους. Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας.

Κάθε μέρα, ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων – ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το μενού και να προβλέπουν την εξέλιξη της βραδιάς. Στη συνέχεια, ετοιμάζει το τραπέζι και υποδέχεται τους καλεσμένους του. Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, συντονίζει την προσπάθειά του. Η βραδιά ξεκινά και οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι όχι. Στο τέλος, καλούνται να βαθμολογήσουν τη συνολική προσπάθεια του οικοδεσπότη τους και ο ίδιος, από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του.

Στο τέλος της εβδομάδας, ο οικοδεσπότης, που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει τα 2.500 ευρώ! «Κάτι Ξαναψήνεται»: έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και υπόσχεται «νόστιμες»… αναμετρήσεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ