Γεννημένη σταρ – Μαγεύει η 6χρονη κόρη του Λεμπρόν Τζέιμς

Γεννημένη σταρ – Μαγεύει η 6χρονη κόρη του Λεμπρόν Τζέιμς

Η 6χρονη Ζούρι Τζέιμς μετατράπηκε σε πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ και μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους θαυμαστές της ανεξαρτήτου ηλικίας.

Καθώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σχολική χρονιά, η 6χρονη κόρη του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ζούρι Τζέιμς, αποφάσισε να συμμετάσχει στη νέα καμπάνια της εταιρείας παιδικών ενδυμάτων «Janie and Jack’s» με τίτλο: «Όλες είναι πριγκίπισσες» με μερικές μαγικές… φωτογραφίες.

Σε μια νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 6χρονη οικοδέσποινα του «All Things Zhuri» στο YouTube, μετατράπηκε σε πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ και μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους θαυμαστές της ανεξαρτήτου ηλικίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zhuri Nova James (@allthingszhuri)

«Σε όλες μου τις πριγκίπισσες!» μοιράστηκε η Ζούρι στο Instagram. «Στο @janieandjack όλες είμαστε πριγκίπισσες όταν δείχνουμε θάρρος και αντιμετωπίζουμε τους άλλους με καλοσύνη». ⠀

Η συλλογή ρούχων από την εταιρεία ενδυμάτων είναι εμπνευσμένη από την καμπάνια της Ντίσνεϊ «Ultimate Princess Celebration». Είναι μία συλλογή ιστοριών με πριγκίπισσες που είναι δωρεάν για τα παιδιά. Προσπαθεί να τα εμπνεύσει και να τα παροτρύνει να πραγματοποιήσουν τις δικές τους μικρές πράξεις καλοσύνης για την δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου με θάρρος, καλοσύνη, και αποφασιστικότητα.

Σε ηλικία μόλις έξι ετών, η Ζούρι έχει ήδη ένα πιστό κοινό με σχεδόν 400.000 ακόλουθους στο Instagram. Τη σελίδα της την διαχειρίζονται η μαμά της Σαβάνα, και ο μπαμπάς της Λεμπρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ