Πώς είναι σήμερα η μικρή Άννα από «Το Νησί»

Πώς είναι σήμερα η μικρή Άννα από «Το Νησί»

Το Νησί: Η Ιφιγένεια Τζόλα έχει μεγαλώσει αρκετά έχει αλλάξει πολύ και ασχολείται ακόμη με την υποκριτική.

Αποτελεί μια από τις πιο γνωστές παιδικές φυσιογνωμίες στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για την μικρή Άννα, την κόρη του Γιώργη, του Στέλιου Μάινα και της Ελένης, της Κατερίνας Λέχου από το «Νησί». Η Ιφιγένεια Τζόλα έχει μεγαλώσει αρκετά, έχει αλλάξει πολύ και ασχολείται ακόμη με την υποκριτική. Δείτε πώς είναι σήμερα μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Το Νησί: Λίγα λόγια για τη σειρά

Το Νησί είναι ελληνική δραματική τηλεοπτική σειρά, η οποία προβλήθηκε από το Mega Channel τη σεζόν 2010-2011 και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2010 και το τελευταίο στις 23 Μαΐου 2011. Θεωρείται μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές (για τηλεοπτική σειρά), με συνολικό κόστος 3.900.000 ευρώ.

Το 2010, η 18χρονη Αλέξις Φίλντινγκ (Ευγενία Δημητροπούλου) από την Βρετανία λαχταρά να μάθει τα πάντα για το παρελθόν της μητέρας της, Σοφίας, που εκείνη τόσα χρόνια έκρυβε για την πραγματική της οικογένεια από το νησί της Κρήτης στην Ελλάδα.

Ξέρει μόνο ότι η μητέρα της μεγάλωσε σ’ ένα μικρό χωριό της Κρήτης προτού φύγει οριστικά για το Λονδίνο. Όταν η Αλέξις αποφασίζει να επισκεφθεί την Κρήτη, η Σοφία της δίνει ένα γράμμα για μια παλιά της φίλη και της υπόσχεται πως απ’ αυτή θα μάθει την αλήθεια. Έτσι ταξιδεύει στη γενέτειρα της μητέρας της, την Κρήτη. Εκεί βρίσκει την κυρα-Φωτεινή (Όλγα Δαμάνη), η οποία γνώριζε τη μητέρα της και της διηγείται την ιστορία της οικογενείας της. Έκπληκτη η Αλέξις ανακαλύπτει πως η ζωή της οικογενείας της συνδέεται άμεσα με το μικρό και εγκαταλελειμμένο νησί της Σπιναλόγκας – την πρώην αποικία των λεπρών. Όλα άρχισαν το 1939, όταν η νόσος του Χάνσεν, γνωστή και ως λέπρα, κτύπησε πολλούς κατοίκους της Πλάκας και όχι μόνο. Εκεί μαθαίνει για πρώτη φορά την ιστορία της γιαγιάς της και της μητέρα της, όπως και τη διάλυση της οικογενείας της από την τραγωδία, τον πόλεμο και τα πάθη…

Η κυρά-Φωτεινή της λέει τα πάντα. Για το πώς η λέπρα χτύπησε την προ-γιαγιά της, Ελένη (Κατερίνα Λέχου), την οποία μετέφερε στο νησί ο ίδιος ο σύζυγός της ο Γιώργης (Στέλιος Μάινας) και το πώς ζούσαν οι κάτοικοι στο νησί. Για το πώς οι δυο τους κόρες, η Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου) και η Μαρία (Γιούλικα Σκαφιδά), μεγάλωσαν, με την Άννα να παντρεύεται τον Ανδρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκογλου). Την απόκτηση της κόρης τους Σοφίας, μέχρι και τη δολοφονία της Άννας από τον Ανδρέα, αλλά και το πώς η Σοφία, η μητέρα της (Φιλαρέτη Κομνηνού), έμαθε όλη την αλήθεια στα δεκαοχτώ και έφυγε για πάντα από την Κρήτη.

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ