Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έτσι έφτιαξε αυτό το σώμα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έτσι έφτιαξε αυτό το σώμα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το διατροφικό πλάνο που ακολούθησε.

Την περίοδο της καραντίνας έκανε αμέτρητες βόλτες στην γειτονιά στα νότια προάστια αλλά και πολύ ποδήλατο! Γενικά δεν της αρέσει να ζυγίζεται και προτιμά να βλέπει τη διαφορά στα κιλά της από τα ρούχα που φοράει! Όταν θέλει να χάσει βάρος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνδυάζει καλή διατροφή και άσκηση, φροντίζει να περπατάει στη φύση 4 με 5 χιλιόμετρα και κάνει χαλαρό τζόκινγκ.

Το πλάνο διατροφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

  • ΠΡΩΙΝΟ: Προτιµά γάλα αµυγδάλου µε ένα κουταλάκι του γλυκού µέλι και µία κουταλιά της σούπας δηµητριακά ή οµελέτα, γιαούρτι µε φρούτο ή φρυγανιά µε µέλι.
  • FULL ΔΡΟΣΙΑ: Ένα ποτήρι παγωµένο τσάι είναι ό,τι πρέπει για έξτρα δόσεις ενέργειας! Έτσι αισθάνεται πιο ευδιάθετη και δραστήρια!
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Για σνακ προτιµάει µία χούφτα ξηρούς καρπούς ή φρούτα εποχής (δύο λεπτές φέτες καρπούζι ή βερίκοκα ή ακτινίδια).
  • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Πίνει τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ηµέρα, ενυδατώνοντας έτσι τον οργανισµό αλλά και την επιδερµίδα της!
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Επιλέγει λευκό κρέας, όπως στήθος κοτόπουλο ή ψάρι. Εννοείται πως όλα συνδυάζονται µε σαλάτα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μια πανέμορφη γυναίκα, με μεσογειακό ταμπεραμέντο, μόνο skinny δεν μπορούμε να τη φανταστούμε, αντίθετα η πληθωρική της προσωπικότητα “κουμπώνει” τέλεια σε ένα juicy κορμί. Με αυτά τα χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θυμίζει εύκολα Ναπολιτάνα πρωταγωνίστρια σε ταινία του ’70, ζυγίζοντας πέρυσι το καλοκαίρι 72 κιλά. Και πάλι θελκτική ήταν και σαγηνευτική και τραβούσε όλα τα βλέμματα με τις πλούσιες καμπύλες της.

Το lockdown όμως ήταν για εκείνη η αφορμή να μπει σε πρόγραμμα και να προσεγγίσει τον πιο fit και wellbeing ευατό της, δίνοντας έμφαση περισσότερο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

“Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα…”. Αυτό ήταν και το κίνητρο, πάνω απ’ όλα η υγεία της και… ό,τι ήθελε προκύψει! Και προέκυψε φυσικά αφού καθημερινά έβλεπε τη ζυγαριά της να πέφτει και εκείνη να πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Και μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο πέτυχε να χάσει 11 ολόκληρα κιλά και το σημαντικότερο, μόνη της! “Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους”, σημειώνει με νόημα και χαμογελάει με ικανοποίηση σε όσους την ρωτούν… τα αυτονόητα!

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ