Χριστίνα Αλούπη – Απλά κορμάρα…

Χριστίνα Αλούπη – Απλά κορμάρα…

Η Χριστίνα Αλούπη βρέθηκε στη Ρόδο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την εντόπισε και την απαθανάτισε την ώρα που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα και πάθαμε πλάκα με το κορμί της!

Η Χριστίνα Αλούπη φόρεσε το μπλε μπικίνι της και κατάφερε να τους αφήσει όλους άφωνους με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η γλυκιά μανούλα δύο πανέμορφων αγοριών που μοιράζει τη ζωή της στην Αμερική όπου ζει μόνιμα τα τελευταία 12 χρόνια και την Ελλάδα, για πρώτη φορά αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως γυναίκα.

«Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές: μια στην Αμερική, μια στην Ελλάδα», είχε παραδεχτεί η Χριστίνα Αλούπη στη Real.Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Κι εγώ το έχω βιώσει και σε διαφορετικούς χώρους, εκτός showbiz, σε πολύ μικρή ηλικία και αργότερα. Όταν συνέβη σε εμένα, δεν μιλούσε κανείς γι’ αυτό. Σου συνέβαινε και έκλεινες το στόμα σου. Νιώθεις αδύναμη, ότι δεν έχεις φωνή -το χειρότερο συναίσθημα».

Πλέον όμως η ίδια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια νιώθει δυνατή, όπως και όλα τα άλλα θύματα που είχαν το σθένος να μιλήσουν δημόσια για τον εφιάλτη που βίωσαν.

«Χαίρομαι πολύ που αυτές οι γυναίκες μίλησαν! Με αφορά πάρα πολύ, όχι μόνο επειδή το βίωσα, αλλά γιατί μεγαλώνω δύο αγόρια και πρέπει να τα μάθω να σέβονται τις γυναίκες» τόνισε η Χριστίνα Αλούπη η οποία αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καθιερωμένες της διακοπές, μετά από τις οποίες θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες μιας και εκεί είναι η «βάση» της οικογένειάς της.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τις διακοπές της στη Ρόδο στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ